2777
2789
عنوان

دوران عقد

728 بازدید | 49 پست

بچه ها شما هم وقتی عقد بودید به اینکه از خونه پدرتون برید فکر میکردید ناراحت میشدید؟من ک خیلی دوس دارم برم سر خونه زندگیم اما فکر اینکه چقد دلم برا خانواده ام تنگ میشه دیوونم میکنه 

خیلییییییییییی خیییلی 

ازشون دورشدم و همش ی قسمت دلم اونجاس.. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه بله درست ولی دلت تنگ نمیشه وقتی خوش باشی کنار شوهرت و زندگیتو جوری بسازی که شادباشی

من و شوهرم اومدیم تو شهر غریب برای زندگی همه میگفتن نه نمیتونی اما تونستم و خیلی خوشحالم 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

من دوس ندارم اتفاقا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من همش اون لحظه خدافظی آخر شب عروسی میاد تو ذهنم زار‌ زار اشک میریزم😫😫

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

من نه بابا

فقط میخوام برم

خیلی شوهرمو دوست دارم

با اون باشم هیچکس یادم نمیاد

تاحالا شده مامانم دو هفته رفته مسافرت انقدر با شوهرم خوش بودم اصلا نفهمیدم دو هفته شد تازه میگفتم کاش بیشتر مامانم میموند

چون مامانم نیست شوهرم هر روز میاد پیشم که تنها نباشم و حوصلم سر نره

خیلی خوبه همش پیشمه

بعد ازدواج اگه همسرت خوب باشه که ان شاالله حتما هست انقدر زندگی شیرین میشه آدم رفته رفته وابسته خونه زندگیش میشه جوری که هیچ جا خونه خودت نمیشه.دوران عقد با همه شیرینیش این بلاتکلیفیش بد به صدنفر باید جواب بدی خونه ات رفتی تازه میفهمی آرامش چیه

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤

انشاالله وقتی رفتی سر خونه زندگیت بعد که میری خونه مامانت اینا برای دوساعت هم شده که رفتی دلت برای خونه خودت تنگ میشه و اینکه وقتی میری سرزندگی خودت دستت تو سفره پدر مادر دیگه نمیره منظورم اینه که دیگه اونجا رودرواسی داری

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند