2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 49 پست
من که لحظه شماری میکنم برم خونه خودمو از پدر و مادرم کنده شم اگه کرونای لعنتی بزاره

نگران نباش کرونام تموم میشه.ان شاالله خیلی زود رود عروس خوشجل میشی

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
آره همینکه پدر مادرم رفتن انقدر غربت بهم فشار آورد تصمیم گرفتم بچه بیارم با اینکه سرکار میرفتم حاضر ...

اره عزیزم شرایطش رو دارم منم فکر میکنم فقط بچه حال ادمو خوب میکنه تو شهر غریب..از همسرم راضیم خیلی دوسش دارم اما خب هیچی مثل بچه نیست فکر کنم‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم شرایطش رو دارم منم فکر میکنم فقط بچه حال ادمو خوب میکنه تو شهر غریب..از همسرم راضیم خیلی د ...

ببین بچه یه نعمتی که واقعا توصیفش سخته بهترین شیرینترین عالیترین لحظه ها رو رقم میزنه برات مخصوصا که یه همراه خوب کنارت داشته باشی که خداروشکر میگی همسرت عالیه

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
😍😍انشالله خدا برات حفظش کنه بچه ات رو عزیزم

قربونت عزیزدل ان شاالله شمام سالیان سال کنارهمسرتون زندگی پر از خوشی داشته باشین