2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 49 پست
چرا مگه میخواستن ببرنت اسیری یا ازدواجت زوری بوده

یا خدا مگه هرکی میخواد بره اسیری یا ازدواجش زوریه گریه میکنه؟؟؟؟؟

یعنی نمیشه دلتنگ بشمو گریه کنم؟؟؟

من چون حساسم خیلی، اینحوریم وگرنه عاشق همسرمم هستم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
بعد ازدواج اگه همسرت خوب باشه که ان شاالله حتما هست انقدر زندگی شیرین میشه آدم رفته رفته وابسته خونه ...

پس چرا من بعداز ازدواج با وجود اینکه همسرم فوق العاده خوبه و ۶سال قبل ازدواج عاشق هم بودیم هنوز نتونستم خونه پدریمو فراموش کنم؟ همش فکرمیکنم خونه اصلیم اونجاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من بعداز ازدواج با وجود اینکه همسرم فوق العاده خوبه و ۶سال قبل ازدواج عاشق هم بودیم هنوز نتون ...

این حس تو همه ماها هست نمیدونم شاید شما خیلی وابسته خانواده هستین من خودمم عشق دومم بعد همسرم داداشمه ولی وقتی ازدواج کردم حس کردم دیگه خونه مجردیم نمیشه خونه پدریم به قول دوست عزیز دیگه دستت تو سفره پدرمادرت نمیره

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
منم تو همین شرایطم واقعا سخته از ی طرف فکر و خیال خودم از ی طرف این موضوع

واقعا خیلی شرایط سختیه

طفلی بچه اخرا مثل ما 

من الانم نمیتونم تصور کنم 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
چقد وابسته ايد😐😐😐چند سالتونه  حالا خوبه امروز عروسي ميكنن از فردا خونه ننه باباهه هستن همش ...

نه من الان ۸ماهه خونوادمو ندیدم، ازشون دور شدم، هنوزم یادم میوفته گریم میگیره، خیلی وابستشونم نمیدونم چرا

نه من الان ۸ماهه خونوادمو ندیدم، ازشون دور شدم، هنوزم یادم میوفته گریم میگیره، خیلی وابستشونم نمیدون ...

حالا شما اره 

ولي همه كه دور نيستن 

امروز ميرن فرداش باز ميان اينكه دلتنگي نداره

این حس تو همه ماها هست نمیدونم شاید شما خیلی وابسته خانواده هستین من خودمم عشق دومم بعد همسرم داداشم ...

خداکنه منم یخورده وابستگیم کم بشه چون دارم به شوهرم ظلم میکنم اون همه کار برامن میکنه ولی من همه فکرم پیش خونوادمه

واقعا خیلی شرایط سختیه طفلی بچه اخرا مثل ما  من الانم نمیتونم تصور کنم

اره من هیچوقت فکر نمیکردم اینجوری بشه

فکر میکردم خودم زودتر میرم اما الان منم و مسولیت و فکر و خیال

اگه قرار بود اولین ها بهترین باشن، الان ساندیس بهترین بود 😁