2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه میشه کمکم کنین

163 بازدید | 30 پست

سلام من دخترم 22 ماهشه چنت مشکل دارم ک راهنمایی میخام ازتون 

1) دخترم خیلی کم حرف میزنه خیلی باهاش صحبت میکنیم و کتاب میخونم واسش ولی تو این سن شاید ده بیست کلمه بگه این ایراد نداره تا کی بچه ها طبیعیه ک حرف نزنن منظورم اینه ک نمیخاد گفتار درمانی چیزی ببرمش؟؟؟ 

2) دخترم 12 تا دندون بیشتر نداره چنتا تو این سن باید داشته باشن؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ طبیعیه 

نگران نباش 

یه بچه ای میبنی زود حرف میفته و دندون در میاره و راه میره ...

ی بچه هی میبینی ک دیر به حرف میاد و دندوناش دیر رشد میکنه ک کلا طبیعیه😂من تا سه سالگی مادرم‌میگ لال بودی😂😂چند کلمه میگفتم ....دیگ کم کم زبونم یهو رشد کردو .......وای ویلاااااااا

درمورد حرف زدنش فعلا مشکلی نداره عزیزم من دخترم چهارسالشه و هنوز خیلی کلمات رو واضح نمیگه و من بردمش گفتار درمانی گفتار درمانش گفت خیلی از بچه ها تا پنج سالگی حتی درست حرف نمی زنن 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

دختر من ماه دیگه دوسالش میشه تازه دارع کلمه های جدیدو میگه تا دوماه پیش در همین حد بیستا کلمه بود دختر داداشم کهبیست ماهشه فقط میگه بابا دختر همسایمونم سه سالش تموم شده تازه داره خرف میرنه 

دختر من الان شانزده تا داره میگن تا دوسالگی بازد دربیاد همش شاید یه چیز بدنش کمهبه دکتر بگو

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
جداااا ینی چی سر به سرش میزارین 

اره بابا گوشیو ورمیداره میگه الو سلام خوبی چخبر من خوبم ممنون 

یا به باباش قشنگ لیست خرید میده اینو بخر اونو بخر 

کتاب قصه زیاد براش میخونم شعر آهنگ.. 

دختر من نارس هم دنیا اومد ولی الحمدلله هوشش خوبه

هر بچه با بچه دیگه فرق میکنه اصلا بچتو با بقیه مقایسه نکن من ختی پسرمو دخترم مثله هم نبودن چه برسه به بقیه بچه ها پسرم عینه بلبل ماشاله تو دوسالگی خرف میزد واسه من قصه میگفت ولی دخترم نه 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام