2777
2789
نمیدونم والا عزیزم احساس میکنم پولمون برکت داره میدونم شاید غیرمنطقی باشه ولی واقعا همینطوره نمیدونم ...

انشاالله  همیشه برکت داشته باشید

من خودم می دونم ما بد خرجیم  یعنی خرج می کنیم اما نمی دونیم چی میشه  مثلا اگه لباس یا چیزی بخریم باز بهتره اما‌ما من بمون میره و چیزی هم نخریدیم

ببخشید شما ماهی چند کیلو مثلا گوشت و مرغ  و ماهی می گیرید؟

من دو یا سه ماه یه دفعه یه ران گوسفند یا سردست میگیرم اابته کوچیک بیشتر از 3 کیلو نمیشه دونیم هم شده  مرغ هم ماهی 2 تا که هر کدوم بیشتر از 2 کیلو نیستن من مرغ کوچولو میگیرم  1 کیلو هم چرخ کرده ماهی اصلا نمیخوریم  چون دوست نداریم شاید سالی یک یا دوبار بخوریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو یا سه ماه یه دفعه یه ران گوسفند یا سردست میگیرم اابته کوچیک بیشتر از 3 کیلو نمیشه دونیم هم شده ...

بعد واسه چهار نفر اینقدر گوشت و مرغ  کافیه؟من کم میارم همه ش

من دو یا سه ماه یه دفعه یه ران گوسفند یا سردست میگیرم اابته کوچیک بیشتر از 3 کیلو نمیشه دونیم هم شده ...

یه مثال بزنم من مثلا امروز رفتم زندگی فقط میوه و سیب زمینی و پیاز و گوجه و خیار و یه ماست شده ۲۹۵ هزار تومن

بعد واسه چهار نفر اینقدر گوشت و مرغ  کافیه؟من کم میارم همه ش

مگه چقدر آدم میخواد گوشت بخوره آدمو مریض میکنه من این ماه عید رو که همه هم خونه بودیم 2 کیلو گوشت خریده بودم 2 کیلو هم چرخ کرده و مرغ هنوز از هرکدوم 2 بسته مونده امروز ببین چنده اردیبهشته

همه چیز هم درست کردم  کباب تایه ای چند دفعه 

قورمه سبزی، قیمه، کنگر، لوبیا پلو، فسنجون، آبگوشت، آش، سوپ، خوراک لوبیا، سبزی پلو با تن ماهی، شوید پلو با مرغ ته چین مرغ من با خمیر  خیلی حال میکنم 

یه مثال بزنم من مثلا امروز رفتم زندگی فقط میوه و سیب زمینی و پیاز و گوجه و خیار و یه ماست شده ۲۹۵ هز ...

مگه از کجا میخری؟ من از فروشگاها یا تره بارها خرید میکنم

مثلا گوشت رو نزدیک عید کیلو 105 خریدیم از رفاه  الان آورده 87 میوه هم همینطور همه چیز هم میخریم اما اسراف نه 

مگه از کجا میخری؟ من از فروشگاها یا تره بارها خرید میکنم مثلا گوشت رو نزدیک عید کیلو 105 خریدیم از ...

از سوپر  مارکت پیش خونه، گوشت هم از قصابی 

اما فکر کنم میزانش  زیاده  چون‌مثلا شوهرم هربار ۳،۴ کیلو گوجه می خره یا مثلا  ۳ کیلو سیب ۳ کیلو پرتقال و....

اینجور چیزا رو تو برنامه غذایی دارم بچه‌ها هم دولپی میخورن لاش هم پیاز فلفل دلمه سیب زمینی و چرخ کرد ...

خیلی خوبه،بچه های من بیشتر غذاهای برنجی دوست دارن ولی

کلا مربا خودم درست میکنم شربت خ. دم درست میکنم  

نمیگم خرجموو کمه اما زیاد هم نیست اگه لباس یا چیزی واسه خونه نخریم شکمو میشه کنترل کرد. برای چرخ کرده میتونی گوشت رو با بوقلمون مخلوط کنی محسوس نیست و خ. ی میشه  به صرفه هم میشه

ما خریدهامنواز فروشگاهای تخفیفی میخریم راصیم چند ماه پیش سس گوجه که 8 _9تومن بود رومیداد4500 سه‌تا خریدم واسه پسرکوچیکم شیر بسته بندی که18 بود با تخفیف10 خریدم