2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر وقت می‌گیرم پولش الکی خرج میشه والا یا‌ماشین خراب میشه یا مشکل پیش میاد

برای منم همین جوره وقتی پول میاد دستم کار هم پیش میاد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من بیشتر پولمو پس انداز میکنم مثلا اگه یه ماه ۳ تومن در بیارم فقط ۲۰۰ تومنش خرج میکنم بقیش پس انداز ...

خدایی؟ 200

چی میخری؟ مجردی هم که باشی خرجت بیشتر از این میشه

ما اصلا نمتونیم کنترلی داشته باشیم همه چیز میره

تو رو خدا به ما رمز موفقیتت رو بگو من اگه هر ماه بتونم 200 پس انداز کلنم جشن میگرم

خب چطور؟الان یه ماست و شیر بخری  ۴۰ تومن‌میشه!

خب خیلی صرفه جویی میکنم مثلا خیلی وقتا میشه پول اتوبوس هم نمیدم پیاده میرم. از غذای رایگان بیمارستان و دانشگاه استفاده میکنم نمیخرم. اینترنت رایگان دانشگاه استفاده میکنم اصن خطم رو شارژ نمیکنم. جزوه پرینت نمیکنم با تبلت میخونم. رفرنس نمیخرم از کتابخونه میگیرم.

ی تومن شوهر بهم میده ک درجا میره واسه وام خونگی خرجیم دست منه بجز ماهیو گوشت و شیرخشک بچه و مای بی بی و دکتر اینا بقیه با منه خیلی راحتم میگرده همه چیزم میخوریم شاید ی صدتومن اینا تهش زیادم بیاد ی ماه کامل میره چون فروشگاه میرمو واسه دوماه اینا خرید کامل میکنم یتومنم ک پول توجیبی واسه شوهرم ک بنزین بزنه و قبض موبایل اینا بده بقیه درامدش میشه پس انداز اگه خرج اضافه نداشته باشیم یارانه و معیشتیم واسه پسرمه ک واسه اونم قرعه کشی خونگی برداشتم

محکم بشین دلم این دور اخره
خب خیلی صرفه جویی میکنم مثلا خیلی وقتا میشه پول اتوبوس هم نمیدم پیاده میرم. از غذای رایگان بیمارستان ...

خیلی سخته  که!تازه من هرچقدر رعایت کنم شوهرم رو چکار کنم؟

خیلی سخته  که!تازه من هرچقدر رعایت کنم شوهرم رو چکار کنم؟

اره واقعا سخته. همه میان بهم میگن وای خوشبحالت همه چی داری بهترین گوشی آیپد مک بوک یه عالمه طلا بهترین خونه بهترین فلان بهترین بیسار ولی نمیدونن که من از ۱۶ سالگی پولم رو خودم درمیارم و قرون به قرون خرجمو خودم میدم و چجوری دارم صرفه جویی میکنم و زحمت میکشم و یه ریال یه ریال جمع میکنم درحدی که حتی با اتوبوس هم رفت آمد نمیکنم پیاده میرم چه برسه به تاکسی و اسنپ