2777
2789
شغلش ازاده عزیزم ولی ماهی س چهارتومن هست حالا پروژه بگیره و اینا ک هیچی کل پول میره پس انداز 

موفق باشه😊خیلی بده که من بلد نیستم چکار کنم

فکر کن الان چهار تومن پول دارم،همین جوری می ذارم توی کیفم  کارتمو بعد هی خرج میشه،شوهرمم  از اونور خرج می کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب درجمع چقدر خرج میکنید؟ 

از فروردین شروع کردم به نوشتن چون واقعا بعد بچه خرجمون زیاده مثلا ی اهنو مولتی و کلسیمش میشه ۵۰۰ یا یبار دکترش نزدیک ۵۰۰میره شیرخشکشم شوهرم یهو مثلا ۱۰تا میخره عیدو حساب کردم ما بیمه مونو خودمون میریزیم ۷۵۰۰بیمه بودش خرج عیدمونم دوروبر ۵ ۶ تومن بود چون ی توم واسه ی خونه دیگمون هرج شد عیدی و تولد و اینا توش زیاد بود حالا این ماهو دارم مینویسم از پول حتی خرید کوچکترین چیزا مثلا ی کاهو کلا دارم مینویسم ببینم چقدر خرجمونه ماهیانه

محکم بشین دلم این دور اخره
موفق باشه😊خیلی بده که من بلد نیستم چکار کنم فکر کن الان چهار تومن پول دارم،همین جوری می ذارم توی ک ...

کارت خیلی بده خیلی خیی بد چون فقط میکشی و بعد که میشینی حساب میکنی میبینی وای کلیش رفته پولاتو بریز ی کارت کناری ی مبلغ کمی تو کارت خودت بزار ک خرج کنی دیگه به خودتم بگو ک مثلا فقط همینو دارم شوهر منم ولخرج بود اما کلا از نامزدی درستش کردم

از فروردین شروع کردم به نوشتن چون واقعا بعد بچه خرجمون زیاده مثلا ی اهنو مولتی و کلسیمش میشه ۵۰۰ یا ...

نوشتنش تاثیر هم داره؟یعنی منظورت  اینه وقتی همه رو نوشتی خرج های اضافه  رو واسه ماه بعد کم می کنی؟

از فروردین شروع کردم به نوشتن چون واقعا بعد بچه خرجمون زیاده مثلا ی اهنو مولتی و کلسیمش میشه ۵۰۰ یا ...

بچه خدایی خرج داره من که دونا دا م یکی کوچیک شیرخوار یکی نوجوان واقعا هرکدوم یه چیزی نیاز داره بزرگه بیچاره چندساله میگه ps4میخوام اما کوپول 

کارت خیلی بده خیلی خیی بد چون فقط میکشی و بعد که میشینی حساب میکنی میبینی وای کلیش رفته پولاتو بریز ...

می دونم😪اما کلا از خرج کردن هیچ واهمه  ای ندارم و این خیلی بده چون اکثرا مقروضیم

نوشتنش تاثیر هم داره؟یعنی منظورت  اینه وقتی همه رو نوشتی خرج های اضافه  رو واسه ماه بعد کم ...

اره نوشتن عالیه من کلا از سال اول همه چیزو نوشتم شغل شوهرم ازاده میزان درامدش معلوم نبود اما من همه کاراشو مینوشتم اونم دقیق جتی هزار تومنم مینوشتم باز از اونور خرج خونه دست من بودش هرچی خرج میکردمم مینوشتم ک بدونم چقدر خرجیمونه و اینا نوشتن عالیه حداقل واسه خودت روشنه ک چقدر خرج میکنی

اره نوشتن عالیه من کلا از سال اول همه چیزو نوشتم شغل شوهرم ازاده میزان درامدش معلوم نبود اما من همه ...

چه آقای خوشبختیه شوهرت

منم می خوام درست بشم چون دختر بزرگم ۱۴ سالشه و من و شوهرم همچنان  ولخرررررج

بچه خدایی خرج داره من که دونا دا م یکی کوچیک شیرخوار یکی نوجوان واقعا هرکدوم یه چیزی نیاز داره بزرگه ...

خیلی خرج داره خیلی باورت میشه تا ۵ماهگیش من هرهفته راه دکتر بودم رفلاکس داشتو خوب نمیشد چ داروهای گرون گرونی خریدم واسش همرو یبار فقط میخورد بهش نمیساخت شیرخشک دارو باز اگه دکتر احمقش تشخیص میداد یچیزی اخر ی دکتر تهران میلرم خداخیرش بده کلا از دکتر بردن راحت شدم هر دو س ماهی واسه چکاب میبرم اما داروهاش گرونه ن مولتی و اهن بهداشت یا ایرانی میخوره ن هیچی حساسیت به پروتئین گاوی داره سرلاکش مخصوصه مثلا بچه عادی سرلاک میخوره ۱۵ ۲۰تومن این میخوره ۷۰تومن بازم جهنم اگه بخوره همه رو تاریخش میگذره واقعا خیلی سخته باز به اینچیزا ادم دلش نمیسوزه خرج لباسو خوراکو ویتامینش بشه اما خدانکنه مریض شه خرج مریضی شه یعنی عذاب الهیه دوران مریضی و دکتر رفتن ما

چه آقای خوشبختیه شوهرت منم می خوام درست بشم چون دختر بزرگم ۱۴ سالشه و من و شوهرم همچنان  ولخرر ...

عزیزم ما قبل ازدواج شوهرم فقط خونه داشت تازه خونمونم وام مسکن داشت از اونایی ک هر چقدر بدی تمومی نداره وام ازدواجو گرفتیم دادیم مستاجر بره بعد شوهرم حسابدار بود تو شمال اما خونمون کرج بود مجبور شد اومد کرجو گفت با این حقوق نمیشه زدگی کرد اونجا تو شرکت درو پنجره کار میکرد میگفت اوقات بیکاری میرفته پیش استاد کارو یاد گرفته اومد کرجو رفت تو شغل ازاد با هدیه عروسیمون ی وانت گرفت وای وانت برای من انگار مرگ بود متنفر بودم هیچوقت فکر نمیکردم ک وانت سوار شم چون تازه تو این کار بود هنوز شناخته نشده بود با وانت لابلای کاراش بارم میبرد بعد من گفته بودم هرچقدر پول گرفتی مستقیم بریز تو قلک سال اولم هیچی نخریدم ن لباس ن چیزی بابامم به اندازه ی سال مواد خوراکی داده بودوکلا حمایتمون زیاد میکرد دیگه هی من جمع کن اون کار کن من تایپ کن پولشو خرج خونه کنیمو اینا کم کم شغلش خوب شد مثلا کار میزد دوتومن سال ۹۳ ۹۴ همه ماموریتا میرفت کم کم وضعمون خوب شد پول پس انداز کردیم گزاشتیم بانک زیاد شد ی خونه تو شهر مامانم اینا گرفتیم دادیم رهن پولشو گزاشتیم بانک ک سود بده خداروشکر الان کار شوهرم خیلی خوبه دیگه تو این شغل شناخکه شده فقط با افراد خاصی کار میکنه دیگه پروژه میگیره طراحی نقشه انجام میده و اینا ولی واقعا اوایل خیلی سختی کشیدیم

خیلی خرج داره خیلی باورت میشه تا ۵ماهگیش من هرهفته راه دکتر بودم رفلاکس داشتو خوب نمیشد چ داروهای گر ...

دقیقا پسرمنم اینطور بود هیچی بهداشت رو نخورد هرچی مولتی و اینا گرفتم بالا اورد 6ی7 شرکت مختلف ویتامین میخریدم نمیخورد ویتامین آ، د، شرکت سیمرغ رو که مثل آب میمونه رو خور الحاوی و اینارو اصلا

آهنهم فقط آیروفیکس که 70 تومن هرماه میدیم آقا آلرژی دا ه یبه هویج و سیب زمینی و گندم که بماند تازه فقط هم گوشت ماهیجه دوست دارا لب به مرغ نمیزنه سوپشو با مرغ میپزم نمیخوره فقط گوشت گوسفندی پوشک و لباس هم که جای خودش رودا ه خدا الهی به دکتر نکشونه دوبار تا الان بیمارستان بستری شده  هر سری هم یکهفته خدا فقط سلامتی بده

عزیزم ما قبل ازدواج شوهرم فقط خونه داشت تازه خونمونم وام مسکن داشت از اونایی ک هر چقدر بدی تمومی ندا ...

مطمئنم  هرچی داره از وجود  یه خانم خوب و مقتصده ،مررررسی که این همه برام نوشتی و امیدوارم زندگیت  روزبه روز بهتر بشه اما من واقعا نمی دونم باید چکار کنم!عین یه بجه ی کلاس اولی