2777
2789
دقیقا پسرمنم اینطور بود هیچی بهداشت رو نخورد هرچی مولتی و اینا گرفتم بالا اورد 6ی7 شرکت مختلف ویتامی ...

قشنگ درکت میکنم عزیزم منم ایروفیکس میدم قبلش دکتره ی اهن نوشته بود واسه میوه بود ۲۰۰تومن ایندفعه شوهرم رفته بود میگفت شده ۲۸۰داروخونه گفته نمیاریم بجاش ایروفیکس داده بود بخدا بچه خالم اهن بهدوشتو یجوری میخوره انگار ک مثلا شربت پرتقاله ن شیرخشک ن چیزی همه چیزم میخوره خب اون به نسبت سادهتره بعد من میگم بچم اینجوری واسه بهداشتو بالا میاورد بهم میخندن میگن بچه رو لوس بار اوردی

محکم بشین دلم این دور اخره
مطمئنم  هرچی داره از وجود  یه خانم خوب و مقتصده ،مررررسی که این همه برام نوشتی و امیدوارم ...

اگه بتونی بنویسمی خیلی کمک میکنهبعد هم  به اینکهدلم الان اینو میخواد توجه نکن و فقط الزامات خونه رو بخر  میشه اگه از کنار همه چیز یه کوچولو بزنی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه بتونی بنویسمی خیلی کمک میکنهبعد هم  به اینکهدلم الان اینو میخواد توجه نکن و فقط الزامات خون ...

به خدا حتی واسه  خودم سالی یه بار به زور لباس می خرم!کلا بد ترجیح ما

مطمئنم  هرچی داره از وجود  یه خانم خوب و مقتصده ،مررررسی که این همه برام نوشتی و امیدوارم ...

عزیزم ممنون از لطفت ببین همون قلک یا کارت کناری ۴تومن داری دیگه ۳۵۰۰بریز به کارت کناریت یا اگه نمیتونی نگه داری برو ی نیم سکه بگیر ۵۰۰واست میمونه اون تو دستو بالت هست دیگه خرجی اگه با شوهرته ک هیچی اگه با توئه کل روزای ماهو بنویس هر هفته ک تموم شد زیرش خط بکش جلوی روزا خرجایی ک کردی رو بنویس مثلا خرید مرغ ۳۰تومن اینجوری بعد سرماه همه رو جمع بزن برو ی صفحه دیگه خرجای خودتو بنویس مثلا خرید لباس اینقدر یا حالا هرچیز خیلی کمکت میکنه باعث میشه یکم مدیریت داشته باشی اولم خودتو درست کن بعد ک پیشرفت داشتی برو سراغ شوهرت 

عزیزم ممنون از لطفت ببین همون قلک یا کارت کناری ۴تومن داری دیگه ۳۵۰۰بریز به کارت کناریت یا اگه نمیتو ...

واسه غذا درست کردن برنامه ی خاصی داری؟چون فکر می کنم ما مشکل از شکممونه

واسه غذا درست کردن برنامه ی خاصی داری؟چون فکر می کنم ما مشکل از شکممونه

ن عزیزم اتفاقا تا قبل کرونا بیشتر از بیرون میخوردیم ولی شاما رو خودم درست میکنم اونم شوهرم غذای ساده دوستنداره یعنی یا گوشت یا مرغو ماهی و خورشتی ولی صبونها مربا خودم درست کردم با کره میخوره ی روزم ک پنیرو گوجه و اینا تابستونا بیشتر اینجوریه ناهارا نونی مثلا کوکویی ما کلا به شکممون سخت نمیگیریم هله هوله ام زیاد میخوریم 

شکمتون  چطوریه 😄 اینو دیگه باید خودت دست بگیری

مقصر ۹۰ درصد شوهرم مثلا رفته امروز یه شل ۲۴ تایی تن ماهی خریده میگم چرا خریدی میگه مگه رژیم نیستی تن بخور!

به اندازه از گوشت و مرغ استفاده کنید زیاده روی نکنید

غذای بیرون کلا تعطیل چون ناسالم هست

سبزیجات و غذاهای سبزیجاتی تو برنامه غذایی

استفاده از حبوبات به مدلهای مختلف مثل کوکو عدس کوکو لوبیا خدایی خوشمزه هم هستن 

استفاده از غذاهایی که تو خمیر گذاشته میشه البته خمیرشو خودت درست کنی من که برا مهمون هم درست میکنم هم خوشمزه هم به صرفه هم شیک نوجوان هم که دارم  خیلی دگستش داره

به اندازه از گوشت و مرغ استفاده کنید زیاده روی نکنید غذای بیرون کلا تعطیل چون ناسالم هست سبزیجات و ...

ببخشید شما ماهی چند کیلو مثلا گوشت و مرغ  و ماهی می گیرید؟

خب پس چطور هزینه هاتون کمه؟!

نمیدونم والا عزیزم احساس میکنم پولمون برکت داره میدونم شاید غیرمنطقی باشه ولی واقعا همینطوره نمیدونم چجوری اصلا تهشم میمونه گوشت ک ی گوسفند میگیریم قشنک س ماه اینا شایدم چهار ماه بسمونه ماهی مصرفمون زیاده قزلم میخوریم مرغم همینطور اهان ،ا اصلا مهمون خونمون نمیاد واسه غذا چون بچه کوچیک دارم ن خودمون میریم ن کسی میاد چون واقعا سختمه همون ماهییبار مادرشوهرم اینا وای کلا میوه و همه چیز کلا خوب میخوریم چون شوهرم میگه خوشم نمیاد ووسه شکم کم بزاریم مثلا ی برادر شوهر دارم میلیاردره اما تو گوشت چرخکردشون سنگدان میریزن یا فقط عدس پولو و سبزی پولو و استانبولی و اینا میخورن سوتفاهم نشه منم این غذاهارو دوستدارما اما خب مثلا اونا کلا ساده میخورن شوهر من اونجوری نمیپسنده