2777
2789
عنوان

دغدغه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 23 پست
ادمها هم متفاوتن باهم ، به آرایش و اینا م نیس ، مثلا همسر من خیلی دقتینداره به این چیزا   ، منم ...

برعکس همسر من کاملن دقیقه رو تمام مساعل ازجمله چهره ارایش و حتی یه تار مو

تازگی حس میکنم از من راضی نیس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین من قبلا همسرم به یه دختر نگاه میکرد کلافه و عصبی میشدم ، دعواش میکردم ، هم اون حساس شده بود ، هم خودم اذیت میشدم ، بعد راجع به این چیزا بیشتر خوندم و متوجه شدم مشکل از اعتماد به نفسه خودم بوده ، وقتی خودم خودمو قبول نداشتم ، چطور انتظار داشتم همسرم قبول داشته باشه ، و شروع کردم تمرین کردن ، تو نت سرچ کردم راهکارهای افزایش اعتماد به نفس ، و انجامشون دادم ، و الان خداروشکر هم حال خودم و هم همسرم خیلی بهتره ، 

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
ببین من قبلا همسرم به یه دختر نگاه میکرد کلافه و عصبی میشدم ، دعواش میکردم ، هم اون حساس شده بود ، ه ...

میدونی من از خودم خیلی راضی بودم،ولی جدیدا وقتی ب شوهرم نگاه میکنم حس میکنم تو دلش میگه این چرا انقد زشته،

میدونی من از خودم خیلی راضی بودم،ولی جدیدا وقتی ب شوهرم نگاه میکنم حس میکنم تو دلش میگه این چرا انقد ...

کاملا میفهممت عزیزم ، منم اینطوری شده بودم ، ولییی الان واقعا حس میکنم منتظر تایید همسرم نیستم ، منتظر نباش که همسرت با تحسین نگاهت کنه تا خودتو دوس داشته باشی ، تو همینجوری که هستی فوق العاده ای ، اینو با تمام وجودت باور کن  ، نصف مشکلاتت خود به خود حل میشه :)

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
2790
2778
2791
2779
2792