بچه ها من عذاب وجدان داارم.از وقتی کد بورسی گرفتم،فک میکنم اگه یه سهمییو بخرم.چون هیچی زحمتی مثل شغلای دیگه نمیکشمو سود میبرم پولش حرومه و خدا راضی نییست.اخه پیامبرم گفتن که پولی که از پول بدست بیاد حرام.درضمن میدونم مقلدا گفتن حروم نی اما خدا میدونه فقط حلاله یا حروم.چیکار کنم؟؟😩😩
دولت عملا سی ساله داره تو بانکها ربا میده. وام میده گاهی حتی با سود نزدیک 40 درصد. هیچ کسم کارش ندار ...
ولَ کن سیاسی جوابشو نده.تاپیکم میترکه.احساس میکنم تورو خدا پیش روم گذاشته اروم شم.ازز دیشب از خدا میخوام خواب ببینم یا یجوری بهم بفخمونه راه درستو.تا امشب که تو تاپیکم میگفتی این نوسانا و پولدار شدناشونو...مشکل داره و این حرفا بخدا کامل قیدشو زدم اما همینکه راجب عرضه اولیه پرسیدمو گفتی مطمعن شدم و کد میگیرم برا عرضه اولیه اگه خدا خواست
دولت عملا سی ساله داره تو بانکها ربا میده. وام میده گاهی حتی با سود نزدیک 40 درصد. هیچ کسم کارش ندار ...
من به دولت کاری ندارم ولی الان یه سری ریختن تو بورس بازار رو خراب میکنن و پول کسی که کلی وقت گذاشته و پول کلاس داده به باد میره خواهشا بازار بورس رو خراب نکنین و سواد یه عده رو زیر سوال نبرین
من به دولت کاری ندارم ولی الان یه سری ریختن تو بورس بازار رو خراب میکنن و پول کسی که کلی وقت گ ...
عزیم کسی که وقت گذاشته و کلاس رفته، برای همین موقع ها مگه نرفته؟؟؟ پس تو کلاسها چی یاد میدن؟؟؟ یاد میدن که تا وقتی خودتون هستین خوب و خوشه. و اگه بقیه بیان بازار خراب میشه و شما نمیتونین دیگه مثل قبل سود کنین؟؟؟ الان به نظرت چه فکری بکنم راجع به این کامنت شما؟؟ بورسو سودش فقط برای شما باشه که کلاس رفتین؟؟؟