2777
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 100 پست
همچین الکی هم نیست وقتی از ساعت 8:30 صبح تا 12ُ:30 ظهر  یه سره نگات به کامپیوتر باشه و همش مواظ ...

دولت عملا سی ساله داره تو بانکها ربا میده. وام میده گاهی حتی با سود نزدیک 40 درصد. هیچ کسم کارش نداره. 

جریمه دیرکرد میگیره که اکثر مراجع میگن حرامه. 

در عرض یک هفته ارزش پول ملی رو کرده یک سوم. پراید آشغال رو میده 70 تومن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولت عملا سی ساله داره تو بانکها ربا میده. وام میده گاهی حتی با سود نزدیک 40 درصد. هیچ کسم کارش ندار ...

ولَ کن سیاسی جوابشو نده.تاپیکم میترکه.احساس میکنم تورو خدا پیش روم گذاشته اروم شم.ازز دیشب از خدا میخوام خواب ببینم یا یجوری بهم بفخمونه راه درستو.تا امشب که تو تاپیکم میگفتی این نوسانا و پولدار شدناشونو...مشکل داره و این حرفا بخدا کامل قیدشو زدم اما همینکه راجب عرضه اولیه پرسیدمو گفتی مطمعن شدم و کد میگیرم برا عرضه اولیه اگه خدا خواست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
همین ک فهمیدم این کارم باید بلد باشی تا بتونی کار کنی الکی نیست ک بگی نشیتم دست رو دست گذاشتمو پول ر ...

هر کاری رو باید بلد باشی. کولبری رو هم باید بلد باشی و الکی نیست. قاچاق فروش هم باید خبره باشی. کلا هر کاری  رو که ادم میکنه باید بلد باشه و بکنه. 

دولت عملا سی ساله داره تو بانکها ربا میده. وام میده گاهی حتی با سود نزدیک 40 درصد. هیچ کسم کارش ندار ...

من به دولت کاری ندارم ولی الان یه سری ریختن تو  بورس بازار رو خراب میکنن و پول کسی که کلی وقت گذاشته و پول کلاس داده به باد میره خواهشا بازار بورس رو خراب نکنین و سواد یه عده رو زیر سوال نبرین

من به دولت کاری ندارم ولی الان یه سری ریختن تو  بورس بازار رو خراب میکنن و پول کسی که کلی وقت گ ...

پولش حلاله؟تو کتم نمیره چرا😩😩😩

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
من به دولت کاری ندارم ولی الان یه سری ریختن تو  بورس بازار رو خراب میکنن و پول کسی که کلی وقت گ ...

عزیم کسی که وقت گذاشته و کلاس رفته، برای همین موقع ها مگه نرفته؟؟؟ پس تو کلاسها چی یاد میدن؟؟؟ یاد میدن که تا وقتی خودتون هستین خوب و خوشه.  و اگه بقیه بیان بازار خراب میشه و شما نمیتونین دیگه مثل قبل سود کنین؟؟؟ الان به نظرت چه فکری بکنم راجع به این کامنت شما؟؟ بورسو سودش فقط برای شما باشه که کلاس رفتین؟؟؟