2777
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 100 پست
ربط داره. شما اشاره کردی که همه دارن میرن به این سمت. منم اشاره کردم که صبح همه خانوما داشتن میرفتن ...

میفهمم چی میگین 

ولی دیگ تو این دوره و زمونه کسی ب این چیزا توجه نمیکنه همه فقط میخان خودشونو نجات بدن 

میدونی دیگ کسی ب حروم یا حلال بودنش توجه نمیکنه 

به قول امام فقر ک از در بیاد ایمان از پنجره میره بیرون 

الانم وضع همینه 

خودم دنیامو میسازم ^^)
اگه اطلاعات داری میشه بگی در مورد پدیده چیزی میدونی یا نه؟البته ما چند ساله پیش خرید کردیم سهامشو او ...

شما که گفتی یه بزرگی گفته مشکل داره بورس.خودت تو بورسی عزیزم؟فک کردم نیستی.نه من تازه کد میخواستم بگیرم خیر سرم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک سری اومدن بورس رو با بانک مقایسه کردن. 

دوستان حالا فکر میکنین مثلا پول بذارین بانک سود بگیرین، حلاله؟؟؟؟؟ بانک ها وظیفشون این بود که نقدینگی روجمع کنن و بندازن تو کار تولید و مردم رو در سودش شریک کنن. اما ایا این کارو کردن؟ یا رفتن سراغ بنگاهداری و شعبه زدن و وام و تسهیلات دادن و حیف و میل کردن پولهای مردم؟ اون قراردادی که با بانک میبندین که سود مشخص بده (بعدا برای کلاه شرعی یه علی الحساب گذاشتن کنارش) ربا هست. برو ببین کدوم مرجعی تو بانک حساب داره و سود میگیره؟! منتها ناچار شدن ساکت بشن و خیلی داد و بیداد نکنن چون دولت این رو در پیش گرفته بود و اونوقت اختلاف پیش می اومد.

یک سری اومدن بورس رو با بانک مقایسه کردن.  دوستان حالا فکر میکنین مثلا پول بذارین بانک سود بگی ...

من سالهاست مخصوصا این ۵ ماه اخری خیییلی دنبال کار گشتم اینو چند ماه پیش پیدا کردم.که حلال بودن پول برام واقعا اولویته هرچیزیه.اینکه برا کاری زحمت بکشم پولش شیرینتره برام.اما هیچ کاری پیدا نکردم ک به شرایطم بخوره بچه کوچیک دارمو دست تنهام.دنبال کار در منزل بودم همیشه اما پیدا نکردم.تو این کرونایی این کار بورسو خیلیا بم معرفی کردنو وسوسه شدم اما ته قلبم حس میکنم خدا پولشو بهم حلال نکنه

من سالهاست مخصوصا این ۵ ماه اخری خیییلی دنبال کار گشتم اینو چند ماه پیش پیدا کردم.که حلال بودن پول ب ...

ببین سهام بخر و سهامداری کن. نوسان گیری نکن. عرضه اولیه بخر. یا سهام بنیادی  که مثلا 6 ماه تا یکسال نگهش داری. در بورس حرص و ولع نداشته باش. ارووم باش. طمع نداشته باش. 

امیدوارمکار خوبی گیرت بیاد.

من سالهاست مخصوصا این ۵ ماه اخری خیییلی دنبال کار گشتم اینو چند ماه پیش پیدا کردم.که حلال بودن پول ب ...

معلومه دل پاکی داری. ان شاءالله کار مناسبی پیدا کنی و همیشه سلامت باشی. 

ببین سهام بخر و سهامداری کن. نوسان گیری نکن. عرضه اولیه بخر. یا سهام بنیادی  که مثلا 6 ماه تا ی ...

ببین من از اولشم فقط کد بورسی میخواستم بگیرم برایینکه فقط عرضه اولیه بخرم.اصلاااا با سهامای دیگه هیچوقت کاری ندارم.با صندوقای سرمایه گذاری کاری ندارم.اگه فقط و فقط عرضه اولیه بخرم و بعد یه ماه مثلا بفروشم پول اونم حرومه؟

ببین من از اولشم فقط کد بورسی میخواستم بگیرم برایینکه فقط عرضه اولیه بخرم.اصلاااا با سهامای دیگه هیچ ...

نه. عرضه اولیه خوبه. سهامهای عرضه اولیه معمولا زیر قیمت ذاتیشون ارزش گذاری میشن و در دراز مدت کم کم به قیمت ذاتی و واقعیشون میرسن. 

اما خیلی از سهامهای جاری الان دارن بالاتر از قیمت ذاتیشون خرید و فروش میشن . مثلا پراید که قیمت ذاتیش ده تومنه اما الان به دلیلی کثافت کاری مسئولان دارن میدنش 70 تومن. 

نه. عرضه اولیه خوبه. سهامهای عرضه اولیه معمولا زیر قیمت ذاتیشون ارزش گذاری میشن و در دراز مدت کم کم ...

منم همین فکرو میکنم.میگم عرضه اولیه رو خود شرکت داره میفروشه منم سهامشو ازش میخرم هروققت سود کرد منم سود میکنمو تمام .میفروشم یکم سودم بردم .این حروم نیست؟من اصلا با سهامای دیگه کار ندارم

منم همین فکرو میکنم.میگم عرضه اولیه رو خود شرکت داره میفروشه منم سهامشو ازش میخرم هروققت سود کرد منم ...

نه حروم نیست. ببین تو عرضه اولیه سهامها اینطور قیمت گذاری میشن. مثلا یه سهم ارزش اصلیش هزار تومنه. تو عرضه اولیه به میزان 300 تومن فروخته میشه و در طی مدت مثلا یکسال کم کم رشد میکنه و به هزار تومن میرسه. حالا اگر اوضاع شرکت بهتر شد احتمال زیاد رکورد هزار رو هم میزنه و میره بالاتر. هر وقت هم خواستی میفروشیش. 

نه حروم نیست. ببین تو عرضه اولیه سهامها اینطور قیمت گذاری میشن. مثلا یه سهم ارزش اصلیش هزار تومنه. ت ...

پس کد بورسی بگیرم فقط مختص عرضه اولیه پولم حلاله؟

پس کد بورسی بگیرم فقط مختص عرضه اولیه پولم حلاله؟

توکل کن به خدا. من خودم شستا رو نگرفتم. چون هر چیزی که این دولت دروغگو روش مانور بده باید بهش شک کرد. اما بقیه که معقول ترند و شرکتهای وابسته نیستند رو بگیر. هر کاری میکنی بسم الله الرحمن الرحیم بگو و به خدا توکل کن. اگر خواستی یه زنگ هم به دفتر مرجع تقلیدت بزن و بپرس تا ارامش داشته باشی. 

نه حروم نیست. ببین تو عرضه اولیه سهامها اینطور قیمت گذاری میشن. مثلا یه سهم ارزش اصلیش هزار تومنه. ت ...

پس شما از اول تامیک مخالف بودیو میگفتی قبول ندارمو حرومه و پولا کجا میرهو.....اینا منظورت سهامای دیگه بوده؟

توکل کن به خدا. من خودم شستا رو نگرفتم. چون هر چیزی که این دولت دروغگو روش مانور بده باید بهش شک کرد ...

مرجع تقلیدم سیستانیه تو نت خوندم نشته بود مث بانک ربوی باشه و شرکته مشروبات حرام وگرنه در کل جایز هست.

منظروتو نفهمیدم از شستا .از کجا بفهمم عرضه اولیه واقعیه و مال همون شرکته؟