2777
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 100 پست
الله اعلم  به ما که اینجوری میگن  ماام بر همین مبنا سرمایه گذاری میکنیم

خدا به انسان عقل عنایت کرده. شما میخوای مضاربه هم قرارداد ببندی باید کار مشخص باشه. نه اینکه در منفی بخریم در مثبت بفروشیم. در مقاومت بفروشیم در حمایت بخریم و ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پولای مردم میاد تو جیبم به هنوان سود ،نه اینکه اون شرکت سوددهی داشته باشه سود منو بقیرو بده.عرضه ...

عزیزم اینو بهت میگم چون دغدغه مندی و به کس دیگه ای نمیگم ولی خب با یکی از بزرگان در ارتباط هستیم گاهی یعنی با واسطه که گاهی سوالای خاصمون رو ازش میپرسیم یا سوال و جوابای بقیه رو مثلا دوستامون رو از هم میپرسیم که نظرات ایشون رو بدونیم

در مورد بورس کسی پرسیده بود ازشون که موافق نبودن میگفتن مشکل داره 

لااقل حساب پولی که در میاری رو از حسابی که برای خورد و خوراکتون میکنی جدا کن 

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
وجدانت راحته؟منم کاش راحت بود خیلی ناراحت شدم چند ماهه دنبالشم الان باید یعنی ولش کنم؟😔

من هنوز خریدو فروشی نکردم و دارم اموزش میبینم 

نمیدونم واقعا 

من دانشجوی حسابداریم یکی از اساتیدمون درباره ارزش معنویش میگف دیگ نمیدونم تا چ حد راسته 

خودم دنیامو میسازم ^^)
خدا به انسان عقل عنایت کرده. شما میخوای مضاربه هم قرارداد ببندی باید کار مشخص باشه. نه اینکه در منفی ...

منم نمیگم اینجوری باشیم 

منم با نوسان گیری کاملا مخالفم 

ولی چه میشه کرد؟؟؟

خودم دنیامو میسازم ^^)
هیچ عذاب وجدان نداشته باش  اگ اشتبا بود این همه ادم مشارکت نمیکردن  دیگ همه که بی وجدان ...

صبح توی یه تاپیکی بودم. خانوماا خیلی عادی میگفتن مگه چیه که مردها فیلم پو رن ببینن؟! خیلی هم عادیه و مشکلی نداره. 

مغزم سوت کشید. همه چیز داره برای همه عادی میشه. خدابه خیر کنه.

خدا به انسان عقل عنایت کرده. شما میخوای مضاربه هم قرارداد ببندی باید کار مشخص باشه. نه اینکه در منفی ...

عرضه اولیه چی؟اونم مثل سهاما دیگست؟اون که اول کار شرکت میاد میگه .....

چارتیم از سالها قبل نداره.یا بخوایم بریم تو صف ها.هروقت خواستی میفروشیش تموم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
وجدانت راحته؟منم کاش راحت بود خیلی ناراحت شدم چند ماهه دنبالشم الان باید یعنی ولش کنم؟😔

اگه اطلاعات داری میشه بگی در مورد پدیده چیزی میدونی یا نه؟البته ما چند ساله پیش خرید کردیم سهامشو اون موقع اصلا تو بورس نبود الان مثل اینکه میگن قراره بیاد تو بورس میخوام بدونم چا پیش بینی ای در موردش میکنن 6 ساله که پول بی زبونمون اونجا خوابیده

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
الان اینی که شما میگی چه ربطی به بحث ما داره؟؟؟؟    

ربط داره. شما اشاره کردی که همه دارن میرن به این سمت. منم اشاره کردم که صبح همه خانوما داشتن میرفتن به یه سمت  و واصلا هم عین خیالشون نبود. وقتی که همه یه کاری رو میکنن به معنی درست بودن اون کار نیست.

وقتی که پراید میشه 70 ملیون ، من معنی بورس و کار و تولید رو نمی فهمم. 

عزیزم اینو بهت میگم چون دغدغه مندی و به کس دیگه ای نمیگم ولی خب با یکی از بزرگان در ارتباط هستیم گاه ...

الان مراجع چیزی نمیگن، چون یا ملاحظه اقتصاد ورشکسته و مردم رنج کشیده ایران رو میکنن و نمیخوان یه ذره اعتباری که دولت و حاکمیت داره از بین بره و یا واقعا اصلا نمیدونن بورس چیه که بخوان در موردش صحبت کنن.