2777
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 100 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدشم کسی با بورس پولدار نمیشه😂 مگراینکه اموزش ببینی و تلاش کنی  اونوخ دیگه نمیشه بدون زحمت

خبرم تا الانشم کلی مقاله خوندمو راجب تحلیلا و تابلو خانی کلیپ دیدم اما عذاب وجدانه اذیتم میکنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
خبرم تا الانشم کلی مقاله خوندمو راجب تحلیلا و تابلو خانی کلیپ دیدم اما عذاب وجدانه اذیتم میکنه

هیچ عذاب وجدان نداشته باش 

اگ اشتبا بود این همه ادم مشارکت نمیکردن 

دیگ همه که بی وجدان نیستن هوم؟؟

خودم دنیامو میسازم ^^)
هیچ عذاب وجدان نداشته باش  اگ اشتبا بود این همه ادم مشارکت نمیکردن  دیگ همه که بی وجدان ...

اخه پولای مردم میاد تو جیبم به هنوان سود ،نه اینکه اون شرکت سوددهی داشته باشه سود منو بقیرو بده.عرضه و تقاضا سودارو معلوم میکنه

شما به این فک کن که وختی سرمایتو میزاری تو بورس باعث میشی اون شرکت رونق پیدا کنه و دوتا کارگر بگیره ...

بورس اصلا و ابدا ایننیست. اصلا و ابدا سرمایه از من کار از تو نیست. اگر بود، در این چند ماهه که کارها کاملا خوابیده، این حجم سرمایه پس کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟

این یعنی شراکت ممکنه سود کنی ممکنه ضرر کنی

اگه ضرر کنی عذاب وجدانت آروم میگیره راحت میشی

البته خدا نکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اخه پولای مردم میاد تو جیبم به هنوان سود ،نه اینکه اون شرکت سوددهی داشته باشه سود منو بقیرو بده.عرضه ...

بله درسته. با پول شما کاری صورت نمیگیره. پولهای مردمه که بالا و پایین میشه. 

خب اونا ک سرمایه هنگفتی دارن بهلهههه ولی ما بدبخ بیچاره ها ن😑

خوب عزیزم با پول همین مردم که سرمایه اون یه دفعه ۴ برابر شده 

میدونی همسرم میگفت همکارش میخندید میگفت مردم هنوز کد بورسی ثبت نام میکنند زوده از بورس خارج شد 

اونی که این وسط ضرر میکنه اون ادم ناوراد که به امید سود اومده 

اخه پولای مردم میاد تو جیبم به هنوان سود ،نه اینکه اون شرکت سوددهی داشته باشه سود منو بقیرو بده.عرضه ...

اره 

خب یبارم ممکنه پول تو بره تو جیب مردم 

همش که سود نمیکنی ؟؟

ولی در کل ارزش معنویش خیلی بیشتره همینکه باعث میشی حتی یه نفر از کار بیکار نشه خیلیه

خودم دنیامو میسازم ^^)
بورس اصلا و ابدا ایننیست. اصلا و ابدا سرمایه از من کار از تو نیست. اگر بود، در این چند ماهه که کارها ...

الله اعلم 

به ما که اینجوری میگن 

ماام بر همین مبنا سرمایه گذاری میکنیم 

خودم دنیامو میسازم ^^)
اره  خب یبارم ممکنه پول تو بره تو جیب مردم  همش که سود نمیکنی ؟؟ ولی در کل ارزش معنو ...

عزیزم توی این سه ماهه که همه جا تعطیل بوده کار کجا بود که کل بورس ایران اندازه یکسال قبل رشد داشته؟!

با این پولها اصلا تولید صورت نمیگیره که .

الله اعلم  به ما که اینجوری میگن  ماام بر همین مبنا سرمایه گذاری میکنیم

وجدانت راحته؟منم کاش راحت بود خیلی ناراحت شدم چند ماهه دنبالشم الان باید یعنی ولش کنم؟😔