2777
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 100 پست
پس شما از اول تامیک مخالف بودیو میگفتی قبول ندارمو حرومه و پولا کجا میرهو.....اینا منظورت سهامای دیگ ...

بله و سهام های عرضه اولیه سنگین دولتی مثل شستا. 

شما یه کم در مورد بور س و نحوه سود گیری سهامداران مطالعه کنی متوجه میشی من چی میگم. 

عرضه اولیه برای شرکتهای کوچکی که پشتوانه دولتی ندارن خیلی هم خوبه اما مگه کسی با عرضه اولیه چقدر میتونه سود بگیره؟؟؟ اصل سود بورس تو نوسان گیریه. یا تو سهامداری کوتاه مدته. وقتی طرف میگه 600 ملیون رو در عرض 4 ماهکرونایی کردم 4 برابر یعنی چی؟ کار کرده؟ تولید کرده؟؟؟؟ عرضه ائلیه هیچ وقت اینقدر سود نمیده مگر موارد نادری.

بله و سهام های عرضه اولیه سنگین دولتی مثل شستا.  شما یه کم در مورد بور س و نحوه سود گیری سه ...

اره منم به سود هزار تومن هزار تومن راضی ام .من میدونم چی میگی.تحلیلای تکنیکالو بنیادی برای مشخص کردن سودای اتی رو میگی که کی ولرد شیم و کی خارج تا سود بیشتر ببریم.من اهلش نیستم اصلا والا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرجع تقلیدم سیستانیه تو نت خوندم نشته بود مث بانک ربوی باشه و شرکته مشروبات حرام وگرنه در کل جایز هس ...

تو نت فایده نداره. قشنگ شماره دفترشون توی قم رو از نت دربیار فردا از ساعت ده تا 1 زنگ بزن بخش احکام و مفصل ازشون بپرس. بگو میخوام پول بزارم تو بورس و قرارداد هم ندارم و کامل براشون نحوه کار بورس رو توضیح بده. 

خوب ببین اونهام بانک رو ربوی میدونن . چرا ؟ چون تولید نمیکنه. خرید و فروش سهامی هم که پشتش تولید نباشه و فقط گردش سرمایه و سفته بازی باشه اینطوره. 

ولی عرضه اولیه هایی که شبهه ندارن (به نظرم شستا و .. شبهه دارن چون دولت پشتشون هست و معلوم نیست حساب کتابش چطوره)و در طی زمان رشد میکنن وبه قیمت واقعی خودشون میرسن اشکال نداره.

اره منم به سود هزار تومن هزار تومن راضی ام .من میدونم چی میگی.تحلیلای تکنیکالو بنیادی برای مشخص کردن ...

حالا تحلیل بنیادی خوبه چون بر اساس دارایی شرکت و تراز نامه و .. است. و شما هر وقت دیدی که شرکت داره عمل میکنه میتونی سرمایه ات رو بکشی بیرون. در این مورد اختیار داری که سرمایه ات سوخت نشه. 

شما اگر پیغام ناظرهای بازارو ببینی ، میبینی که هر روز تعدادی معامله به دلیل افشای اطلاعات محرمانه باطل میشه. تعدادی معامله به دلیل رشد بیش از حد ارزش سهام متوقف میشه . تازه اینها نمونه های خیلی کوچیکیه که جلوگیری میشه.

تو نت فایده نداره. قشنگ شماره دفترشون توی قم رو از نت دربیار فردا از ساعت ده تا 1 زنگ بزن بخش احکام ...

تره ادم حساب میکنه میگه کمکی هم کردم تازه عرضه اولیرو سهامشو خریدم.درستع؟

حالا تحلیل بنیادی خوبه چون بر اساس دارایی شرکت و تراز نامه و .. است. و شما هر وقت دیدی که شرکت داره ...

شما تو بورسی؟اخه خیلی مخالف بودی پرسیدم

تره ادم حساب میکنه میگه کمکی هم کردم تازه عرضه اولیرو سهامشو خریدم.درستع؟

بله. چون شرکتی که عرضه اولیه میکنه ارزش سهامشو خیلی پاین تر ارائه میده که بخرن و سرمایه جمع بکنه برای رشد و پیشرفت تا کم کم ارزش سهامش بیاد بالا.. 

حتی همین شستا هم همینطوره اما من چون نمیدونم اینا با پول مردم که از شستا جمع کردن میخوان دقیقا چه تولیدی بکنن که ارزش سهام رو بیارن بالا ،  اینطور سهام ها رو نمیخرم. 

یادمه یکبار یک کاربری اینجا میگفت من اقتصاد میخونم و استادم مدیر عامل بورس انرژی هست و گرفته نرید تو کار بورس بازی(منطور نوسان گیری و ..) چون درامد کاذب هست . 

این کانالهایی هم که هی میگن نه خیر حباب نداره و فلان و .. دارن به خاطر خودشون میگن. هر چی نقدینگی بیشتر وادمهای ناشی بیشتری وارد بشن ، برای این خبره ها سود بیشتری داره میتونن سهامهای ورشکسته رو با دروغ و سفته بازی چند برابر ارزش گذاری کنن و خرید و فروش کنن و تب خرید و فروش رو بندازن به جونمردم تا بازا همچنان در اوج کاذب بمونه.

بله. چون شرکتی که عرضه اولیه میکنه ارزش سهامشو خیلی پاین تر ارائه میده که بخرن و سرمایه جمع بکنه برا ...

یه سوال دیگه از کجا مطمعن شم همین عرضه اولیه ای که میخرم پشتش واقعا شرکتی که اعلام شده  هست و وجود داره و سودمم حلاله؟نخندی بم خیلی وسواسیو عذاب وجدانیم متاسفانه😖😩

توکل کن به خدا. من خودم شستا رو نگرفتم. چون هر چیزی که این دولت دروغگو روش مانور بده باید بهش شک کرد ...

عزبزم میشه راهنمایی کنی چن روزه می خوام صبح سهم بگیرم از شرکت ها بعد خرید می بینم مثلا دو هزار نفر تو  صف هستند ؟ 

من خیلی مطالعه کردم. تحیلیل بنیادی و تا حدود زیادی تکنیکال یاد گرفتم چون دوست داشتم سر در بیارم که چ ...

خب الان زورت نمیاد نمیخوای از تطلاعاتو دانشت استفاده کنی ؟

شما تو بورسی؟اخه خیلی مخالف بودی پرسیدم

در ضمن خیلی هم دروغ شنیدم. خانمی اینجا بود در یک تاپیک سیگنال خرید میداد. در صفحه اول گفت نصف بیشتر سبدم ذوب خریدم. 

دو صفحه بعد گفت نصفه بیشتر سبدم رو ریشمک خریدم. دو صفحه بعد گفت من کلی سهام تو پرتفوم دارم. 

من ازش پرسیدم بالاخره سبدت مگه چقدره که هم نصف بیشترش ذوبه. هم نصف بیشترش ریشمکه هم کلی سهام دیگه داری؟ فقط خندید. 

این چیزارو که ادم میبینه منزجر میشه.

عزبزم میشه راهنمایی کنی چن روزه می خوام صبح سهم بگیرم از شرکت ها بعد خرید می بینم مثلا دو هزار نفر ت ...

کی کد بورسی گرفتی؟