2777
2789
ترسو نیستم میدونستم امثال شما درو ببندن از پنجره میان تو ..نمیخواستم باهات هم کلام بشم خیلی بی ادبی ...

ببین حوصله بحث ندارم..فقط خودتو بزار جای مادری که شیر خشک میده بچش خیلی عزیزه.بعد بیای بهش بگی شیر خشک مضر هست تراریخته داره وفلان..الان اثر نداره بعدا اثر میزاره ناراحت و نگران نمیشی؟!؟!

ببین حوصله بحث ندارم..فقط خودتو بزار جای مادری که شیر خشک میده بچش خیلی عزیزه.بعد بیای بهش بگی شیر خ ...

اینو قبلا هم باهمین کلمات میتونستی بگی و بپرسی ...ناراحت میشم خیلیم میشم مگه حرف منه یا من افزودنی زدم بخدا خودم دیدم نوشته بود مخصوصا نان ۱ ترایخته هس خب ناراحت کننده هس منم بچم شیرمو نمیگرف طوریکه داشتم ب شیشه و شیرخشک فکر میکردم اما از ترسم نقد اذیت شدم تا شیرم اومد یا گرفت متاسفانه میگن شیرخشک و سرلاک تا امکانش هس ندین بخدا من بچم بردم تغذیه بنویسه سرلاک ننوشت متخصص کودک گف نون بریز تو اب نون خشک من برده بودم کمک غذایی بنویسه اما برا بچه شش ماهه گف غذا بده مایعات ...خب من مگه خوشحالم شیر خشک اینطور دیگه نظام بهداشتی کشور اینطوره منم نگران سلامت بچمم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو قبلا هم باهمین کلمات میتونستی بگی و بپرسی ...ناراحت میشم خیلیم میشم مگه حرف منه یا من افزودنی ز ...

من هر جایی در مورد اینکه بگن شیر خشک مضره اعصابم بهم میریزه چون خودم دوساله دارم شیر خشک میدم نگران میشم ..اینو مطمئنم که روش نظارت دارن هیچ مشکلی نیست