2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گرمی 640. خب میخای بخری 

نه سرویسشوعزیزم دارم میخوام ببینم اگه الان میخریدم چند میشد  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اصلا هم راحتی نداره از همه اطرافیانم شنیدم خودمم ی هفته ب بچم شیر خشک دادم دیدم تا اماده شه بچه گریه میکنه و مهمونی جایی میرن اذیت میشن من نگفتم شیر خشک بده برااونا که مجبورن خیلیم خوبه

عزیزم چقدر خوبه آدم جواب کسی رو میده صبر کنه جوابشو بدن بعد تایپکش رو قفل کنه،اگه از قبل آب شیرخشک رو آماده کنی همیشه داشته باشی در عرض یه دقیقه شیر آماده ست و بچه هم گریه نمیکنه.

خیلی جالبه دکتر نی نیت شیرخشک رو اونطور گفته اما در مورد گلاب و نبات که اصلا معلوم نیست چطور و با چه اسانس و رنگی درست شدن چیزی نگفته.

من ۳۲ سالمه خودمم با شیرخشک بزرگ شدم ،شیرخشک بهتراز شیر مادر نیست اما چیز عجیب غریبیم نیست که این چیزارو ازش میگید

چقدر ترسویی که تاپیکتو قفل کردی 😂😑😑البته جواب ابلهان خاموشیست😏

ترسو نیستم میدونستم امثال شما درو ببندن از پنجره میان تو ..نمیخواستم باهات هم کلام بشم خیلی بی ادبی اخه بلد نیستی حرف زدنو البته عادت کردی مشخصه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اصلا هم راحتی نداره از همه اطرافیانم شنیدم خودمم ی هفته ب بچم شیر خشک دادم دیدم تا اماده شه بچه گریه ...

عزیزم مجبور شدم بخاطر بعضیا قفل کنم ..گلاب و نبات و از خودم زدم که نمیدونستم ضرره گفتم شیرین بشه بخوره و خوش عطر اخه نمیخورد ..شیر خشکای قدیم بالان فرق دارن همونطور  همه چی قدیما سالمتر بودن اما الان افزودنی و نگهدارنده و تراریخته هستن حرف من نیس منم از خدامه ضرر نداشته باشه بدم بچم استفاده کنه

عزیزم مجبور شدم بخاطر بعضیا قفل کنم ..گلاب و نبات و از خودم زدم که نمیدونستم ضرره گفتم شیرین بشه بخو ...

بده بچت بخوره نوش جونش البته اگه شیرت مقوی نیست و آبکیه بالاخره شیر مادر ارجحیت داره،یه دکتری بمن میگفت مادری که شیرخودشو میده بچه باید تغذیه خودش فوق العاده باشه حدااقل هفته ای سه بار ماهی و میگو بخوره .گلاب و نبات نده فقط طبق کارت واکسن برو جلو،شکر کم بده یا اصلا نده.

مطمئن باش شیرخشکای الانم همون مثل قبله،قشنگ بوش و طعمش یادمه همون بو و طعم رو میده که من میخوردم‌.البته بزرگم شده بودم میخوردما همونه یادمه.

ببلاک بده بهش یه قوطی بخر تو یه هفته بده بهش روزی لااقل ۲۰۰ سی سی بده بهش باور کن بچه رو باهوش میکنه دیدم که میگم

بده بچت بخوره نوش جونش البته اگه شیرت مقوی نیست و آبکیه بالاخره شیر مادر ارجحیت داره،یه دکتری بمن می ...

شیرم خوبه خداروشکر عزیزم بخاطر زردی بچم یه هفته ببلاک دادم اصلا بهش نساخت یبوست شد شدید دیگه از شیر خشک میترسم بهش نسازه  فقط جیغ میکشید زور میزد 

مرسی گلم از راهنماییت