2821
2789
عنوان

پسر عمم

546 بازدید | 63 پست

پسر عمم بشدت مغروره ببین مغرورهااا

دیشب ساعتای ۱۰ یا۱۱ شب دیدم ی اهنگ فرستاده اونم عاشقانه بعد نوشته بنظرم این قشنگه،،،،منم گفتم اره قشنگه ،دیگه مکالممون تموم شد😐😐😐منظورش چیه،ببین محال می بینم منظوری داشته باشه آخه خیلی جدیه،این پسرا چ موجوداتی ان،نظر شما؟؟

اینو خیلی وقت پیش زدم سایت باگ داشت

الان درست شده دوباره میزنم

به راهنمایی تون احتیاج دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواسته با اهنگ حرف دلشو بهت بزنه اینم از غرورشه که نخواسته خودش چیزی بگه

منم موندم تو آب نمک،از یسری رفتاراش جدیدا متوجه میشم

ولی اینکه ینفر بیاد غیر مستقیم نخ بده رو نمی فهمم

بدم میاد ازین لوس بازیا😂

ولی هنوزم مغزور و بشدت باسیاسته

دوسش داری؟

به هرحال به خودت نگیر این پسرا موجودات فلان فلان شده ای هستن😂هروقت مستقیم پیشنهاد داد اونوقت به خودت بگیر

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

دوسش داری؟به هرحال به خودت نگیر این پسرا موجودات فلان فلان شده ای هستن😂هروقت مستقیم پیشنهاد داد اون ...

اره خب،دورش پره از دخترایی ک فک میکنم شاید از من بهترن،باورم نمیشد یکددصد ک به من علاقه داشته باشه🤣جاخوردم