2821
2789
عنوان

پسر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب،دورش پره از دخترایی ک فک میکنم شاید از من بهترن،باورم نمیشد یکددصد ک به من علاقه داشته باشه🤣 ...

خیلی ازت بزرگتره ظاهراً تجربشم زیاده حواستو خیلی جمع کن فامیلم هس دیگه بدتر

مراقب خودت باش نانازم هنوز خیلی کوچولویی🩵

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

ولش کن بیخیال باش چیزی فرستاد توهم ی لایکی ایموجی چیزی بده تا چیزی نگفته توهم چیزی به روت نیار

به دوستام گفتم اونا میگن توام نخ بده

بخدا من اهل این چیزا نیستم اصلا

نخ و نخ دادن رو کلا بیخیال

اصلااااااا با اخلاقیات من سازگار نیست

میخوام طوری باشه ،شان و شخصیت م حفظ بشه

خیلی ازت بزرگتره ظاهراً تجربشم زیاده حواستو خیلی جمع کن فامیلم هس دیگه بدترمراقب خودت باش نانازم هنو ...

دقیقاااا خیلی دنیا دیده ست

بشدت باتجربه

گاهی اوقات یکارای ریز و مشکوکی میکنه

آدم نمیتونه بگه منظوری داره،نه میتونه بگه منظوری نداره

فقط منم این وسط دارم آب میشم ببینم منظورش چیه

خانومیا من خواهر بزرگتر ندارم

راستش خیلی هولم

نمیدونم چیکار کنم

ارزش داره احساساتمو درگیر کنم؟

نادیده ش بگیرم ینی؟

چیکار کنمممممم؟

بشدت فکرم مشغول شده،چون قبلا دوسش داشتم و فک میکردم مناسب هم نیستیم.

یدفه دیگم اهنگ عاشقانه فرستاد و سریع بحثو عوض کرد

موندم بخدا🥲

دقیقاااا خیلی دنیا دیده ستبشدت باتجربه گاهی اوقات یکارای ریز و مشکوکی میکنهآدم نمیتونه بگه منظوری دا ...

این آدما ته ته پدرسوختگی ان اصلا به رو نیار جوری که مجبور بشه زل بزنه تو چشمت بگه ازت خوشم میاد در مقابل این آدما وا بدی باختی

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️