2821
2789
عنوان

پسر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست
این آدما ته ته پدرسوختگی ان اصلا به رو نیار جوری که مجبور بشه زل بزنه تو چشمت بگه ازت خوشم میاد در م ...

ببین یه مدتی ک پیام میوه

چت میکنیم

ولی اینطوری نیست خودشو وا بده

مثل بقیه پسرا نیست

مردانگی رو حفظ میکنه

منم اصلا جوری وانمود نکردم انگار از خدامه،خیلی مودی و سنگین جوابشو می دادم

تا چن وقت پیش ک ازش خواستم عکس کارت عروسی رو برای مامانم بفرسته

بشدت بداخلاق بود

انگار مثلا تلاش هاش نتیجه نداده

دلخواه انگاری

مثلا این حسو ازش گرفتم، که من این همه نخ دادم تو استقبال نکردی و فلان

بداخلاق بود تا همین چن وخ پیش.

جدیدا بهتر شده

ولی دیگه چیزی نمی فرسته

خیلی ازت بزرگتره ظاهراً تجربشم زیاده حواستو خیلی جمع کن فامیلم هس دیگه بدترمراقب خودت باش نانازم هنو ...

کوچولو ؟؟؟😳😳😳

نمیفهمم چرا ایرانیا هر چی سن و سال دار تر میشن دلشون میخواد بچه تر بشن

والا بالای ۱۸ دیگه خیییییلیییی بزرگ میشین خییییلیییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازت خوشش میاد اصلا به روی خودت نیار و عادی جلوه بده

ببخشید آجی ولی میترسم بپرونمش😐😅منم بدم نمیاد.خانواده دار،اهل خانواده،بشدت کاری،میترسم این حسو بگیره ک فک کنه من ازش بدم میاد،از طرفی ام نمیخوام استقبال کنم ک فک نکنه خودمو سبک کردم😐😐

کوچولو ؟؟؟😳😳😳نمیفهمم چرا ایرانیا هر چی سن و سال دار تر میشن دلشون میخواد بچه تر بشن والا بالای ۱۸ ...

در برابر ایشون سنم کمه،منظورشون اینه😅😅😅😅😅😅

ببین یه مدتی ک پیام میوهچت میکنیمولی اینطوری نیست خودشو وا بده مثل بقیه پسرا نیستمردانگی رو حفظ میکن ...

اینا شگردشه میخواد توجه و محبت شو ازت بگیره که تو بیفتی دنبالش اگه دوسِت داره بیاد صاف و پوست کنده بهت بگه عشق اگه عشق باشه غرور و ادا نداره

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

ببین تو نمی دونی منظورش چیه یا می خواسته برا کسی بفرسته از تو نظر خواسته یا دوست داره معلوم نیست من خودمم نوزده سالمه به نظرم فعلا برا ازدواج زوده تو هم اگه بامن هم نظری ولش کن ذهنت رو مشغولش نکن رفتاری هم نشون نده چون فامیله اگه نخ بدی یا کاری کنی ممکنه دیگه ازاین به بعد ببینیش خجالت بکشی یا حرفی برات درست بشه تا زمانی که قصد ازدواج رو داشته باشی اگه دوست داره باید بهت بگه نخ دادن یعنی چی اگه کسی یک نفر رو واقعن می خواد بهش میگه و برا بدست اوردنش تلاش میکنه نه نخ بده و ازاین کارها

ببخشید آجی ولی میترسم بپرونمش😐😅منم بدم نمیاد.خانواده دار،اهل خانواده،بشدت کاری،میترسم این حسو بگیر ...

کاری نکن همین که سر سنگین باشی و با متانت😌😊🥰

خودش اگه واقعا قضیه جدی باشه باید به خانوادش بگه یا به خودت

💕🧚‍♀️                                               

کوچولو ؟؟؟😳😳😳نمیفهمم چرا ایرانیا هر چی سن و سال دار تر میشن دلشون میخواد بچه تر بشن والا بالای ۱۸ ...

من که نگفتم خودم کوچولوام که شما ناراحت شدی عزیزم😂بله ۲۱ساله هنوز خیلی کم سنه زیر ۱۸ رسماً بچه اس

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

ببین تو نمی دونی منظورش چیه یا می خواسته برا کسی بفرسته از تو نظر خواسته یا دوست داره معلوم نیست من ...

دقیقا آبجی

ازم معنی کلمه کوردی رو پرسید

گفت نمیدونم مثلا

بعیده ندونه

گفت گیان ینی چی

گقتم یعنی جان من

گفتم کسی بهت گفته؟

گفت نههه ما ازین شانس ها نداریم😐😐😐

ببین تو نمی دونی منظورش چیه یا می خواسته برا کسی بفرسته از تو نظر خواسته یا دوست داره معلوم نیست من ...

دقیقا 👏نخ دادن برای کسی که فقط میخواد دوست باشه اصلا به ازدواج فکر نمیکنه🙂

ایله حسرت قالاسان..