2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 22316 بازدید | 82 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست دارم یه سوزن بزنم بهشون بترکن خیالم راحت شه😂

وای نه اینکارا فقط استرس الکی به آدم میده، بعدش هم هیچی نیست. اگه از استرس و هیجان خوشت میاد برو اما من دیگه فراری ام بخدا ۲ ماه زندگی نداشتم تا نوبت سونوگرافیم بشه. من ایران نیستم اینجا سخت نوبت میدادن خیلی

دندون بالامه البته ربطی به گردن داره؟ 

فرقی نداره وقتی عفونتی تو بدن باشه خودشو نشون میده.چون خواهر زاده منم این مشکل براش پیش امد همه از مایشی انجام داد بعد فهمیدیم از دندوناشه درصورتی که خال سیاه رو دندونش بود اصلا فکرشو نمیکردیم بعدم کشید رفتن ولی وقتی سرما میخوره یه کوچولو فعال میشه .

دختر خوب نوشته خوش خیم دیگه. یعنی همون ری اکتیو. بعضی سونوگرافی ها نمینویسن ری اکتیو چون ممکنه شما نگران بشی فکر کنی ری اکتیو چیز بدیه. دیگه برات معنیشم نوشته خوش خیم، خیالت راحت باشه. فکر کردی غدد لنفاوی فقط با بدخیمی بزرگ میشه؟ ۱۰۰۰ دلیل داره که خداروشکر واسه ما دلیلش خوش خیمه