2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 22101 بازدید | 82 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست دارم یه سوزن بزنم بهشون بترکن خیالم راحت شه😂

وای نه اینکارا فقط استرس الکی به آدم میده، بعدش هم هیچی نیست. اگه از استرس و هیجان خوشت میاد برو اما من دیگه فراری ام بخدا ۲ ماه زندگی نداشتم تا نوبت سونوگرافیم بشه. من ایران نیستم اینجا سخت نوبت میدادن خیلی

دندون بالامه البته ربطی به گردن داره؟ 

فرقی نداره وقتی عفونتی تو بدن باشه خودشو نشون میده.چون خواهر زاده منم این مشکل براش پیش امد همه از مایشی انجام داد بعد فهمیدیم از دندوناشه درصورتی که خال سیاه رو دندونش بود اصلا فکرشو نمیکردیم بعدم کشید رفتن ولی وقتی سرما میخوره یه کوچولو فعال میشه .

دختر خوب نوشته خوش خیم دیگه. یعنی همون ری اکتیو. بعضی سونوگرافی ها نمینویسن ری اکتیو چون ممکنه شما نگران بشی فکر کنی ری اکتیو چیز بدیه. دیگه برات معنیشم نوشته خوش خیم، خیالت راحت باشه. فکر کردی غدد لنفاوی فقط با بدخیمی بزرگ میشه؟ ۱۰۰۰ دلیل داره که خداروشکر واسه ما دلیلش خوش خیمه