2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 22101 بازدید | 82 پست
سلام خانم منم پسرم توگردنش داره پیش متخصص اطفال بردم گفت غده لنفاوی نگران نباش ولی من خیلی آسترس دار ...

سلام عزیزم پسرم ۵ سالشه و سه هفته هست که آبله مرغان گرفته و  غده لنفاوی پشت سرش اندازه یه نخود برجسته شده متخصص اطفال بردم گفت در اثر ابتلا به آبله مرغان غده لنفاوی ورم کرده و خودش خوب میشه ولی من هنوز نگرانم که تورم غده لنفاوی از بین نرفته.

ورم غده لنفاوی پسر شما خوب شد؟

سلام عزیزم پسرم ۵ سالشه و سه هفته هست که آبله مرغان گرفته و  غده لنفاوی پشت سرش اندازه یه نخود ...

سلام خانمی من بردم دکتر ازمایش انجان داد گفت که خداروشکر جوابش خوبه اصلا چیز بدی نیس تورم غدد لنفاوی تو بچه ها عادیه

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمی من بردم دکتر ازمایش انجان داد گفت که خداروشکر جوابش خوبه اصلا چیز بدی نیس تورم غدد لنفاوی ...

عزیزم غده لنفاوی پسرتون چند وقته که متورم هست؟ سونوگرافی هم انجام دادین؟اندازه تورم غده لنفاوی پسرتون چقد هست؟

عزیزم غده لنفاوی پسرتون چند وقته که متورم هست؟ سونوگرافی هم انجام دادین؟اندازه تورم غده لنفاوی پسرتو ...

اندازه گردو..دکترش ننوشت هرچقدر اصرار کردم گفت من بهت اطمینان میدم که چیزی نیست

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️
پسرتون چندسالشه؟ چند وقته غده لنفاوی پسرتون متورم هست؟ 

دوسالع ۸سالشه