2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 22101 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ری اکتیو هیچ ربطی به سرطان نداره. اینو از ۲-۳ دکتر اینترنتی پرسیدم منم میترسیدم. راستش از ۳ ...

عزیزم اینکه ری اکتیو باشه ینی چی؟

چجوری بفهمیم؟

منم دارم یک مدته و نگرانم

البته خیلیی کوچیکه و قبلا نبود ولی سر یک مسئله ای انقد همون قسمت گردنمو فشار داذم که الان ی چیز خیلی کوچیک در اومده ک دیده نمیشه ولی دست ک میزنم میفهمم

ممنون میشم راهنماییم کنین

عزیزم اینکه ری اکتیو باشه ینی چی؟ چجوری بفهمیم؟ منم دارم یک مدته و نگرانم البته خیلیی کوچیکه و قب ...

نمای ری اکتیو توی سونو مشخص میشه. یعنی بی خطر. نمای طبیعی فقط در اثر عفونت یا التهاب بزرگ شده. ری اکتیو یعنی ربطی به بدخیمی نداره

مال منم یکیش بزرگه.دکتر گفت ول کن دست نزن.بعدشم اگه التهاب و عفونت یا حتی سرماخوردگیم داشته باشی بزر ...

سلام عزیزم منم زیربغلم یکی ازغده های لنفم ورم کرده سونوگفته عفونت کرده چرک خوشکن خوردم فایده ای نداشت شماچی کارکردین رعت یان

سلام

عزیزم اصن نگران نباشع دوتا از بچه هام اینطور شده بودن انقد گریه میکردم ک نکنه چیزی باشه بردمشون دکتر گفت اصن نگران نباش اینا بخاطر عفونت هستش 

پس اصلا نگران نباش عفونتت رو درمان کن

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد  
سلام عزیزم اصن نگران نباشع دوتا از بچه هام اینطور شده بودن انقد گریه میکردم ک نکنه چیزی باشه بردمشو ...

سلام خانم منم پسرم توگردنش داره پیش متخصص اطفال بردم گفت غده لنفاوی نگران نباش ولی من خیلی آسترس دارم..شماچیکار کردین دکتربردین سونو دادین؟؟؟

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️