من حدود 8 ماهه چند غده لنفاوی گردنم ورم کرده به چشم دیده نمیشه کوچیکش اندازه یه نخود ولی بزرگش اندازه یه لوبیا یعنی زیر 1 سانتی متره. دکتر رفتم چندتا سونو دادم آزمایش خون دادم مشکلی نبوده ولی چرا این غده ها نه بزرگ میشن نه کوچیک. خیلی میترسم نکنه سرطان باشه
نه عزیزم ری اکتیو هیچ ربطی به سرطان نداره. اینو از ۲-۳ دکتر اینترنتی پرسیدم منم میترسیدم. راستش از ۳ ...
عزیزم اینکه ری اکتیو باشه ینی چی؟
چجوری بفهمیم؟
منم دارم یک مدته و نگرانم
البته خیلیی کوچیکه و قبلا نبود ولی سر یک مسئله ای انقد همون قسمت گردنمو فشار داذم که الان ی چیز خیلی کوچیک در اومده ک دیده نمیشه ولی دست ک میزنم میفهمم
عزیزم اصن نگران نباشع دوتا از بچه هام اینطور شده بودن انقد گریه میکردم ک نکنه چیزی باشه بردمشون دکتر گفت اصن نگران نباش اینا بخاطر عفونت هستش
پس اصلا نگران نباش عفونتت رو درمان کن
شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد