2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

22102 بازدید | 82 پست

من حدود 8 ماهه چند غده لنفاوی گردنم ورم کرده به چشم دیده نمیشه کوچیکش اندازه یه نخود ولی بزرگش اندازه یه لوبیا یعنی زیر 1 سانتی متره. دکتر رفتم چندتا سونو دادم آزمایش خون دادم مشکلی نبوده ولی چرا این غده ها نه بزرگ میشن نه کوچیک. خیلی میترسم نکنه سرطان باشه

حتما چندجا برو انشالله ک چیزی نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

حتما چندجا برو انشالله ک چیزی نیس

خیلی متخصص عفونی سرو گردن رفتم میگن هیچی نیست. واقعا میترسم برم دکتر دیگه. تو سونو گفت نرماله چیزه بدی نیست آزمایش خونم زیاد دادم موردی نداشتن حتی آندوسکوپی هم رفتم دیگه افسرده شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم یکیش بزرگه.دکتر گفت ول کن دست نزن.بعدشم اگه التهاب و عفونت یا حتی سرماخوردگیم داشته باشی بزرگ میشن

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
خیلی متخصص عفونی سرو گردن رفتم میگن هیچی نیست. واقعا میترسم برم دکتر دیگه. تو سونو گفت نرماله چیزه ب ...

مثل من وسواس مریضی داری

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
دیگه یه طوری شدم همش تو اینترنتم فک. میکنم همه ی سرطان ها رو دارم و علائمشو دارم. خیلی دیگه داغون شد ...

چند سالته؟من حدودا ۲۲,۲۳سالگی مثل تو بودم

مال منم یکیش بزرگه.دکتر گفت ول کن دست نزن.بعدشم اگه التهاب و عفونت یا حتی سرماخوردگیم داشته باشی بزر ...

اخه 8 ماهه هنوز همونطورن نه کوچیک میشه نه بزرگ. دست میزنم اینور اونور میره. 8 ماه پیش داشتم با گردنم ور میرفتم یه دفعه حسش کردم

منم دارم ۶ ماه پیش سونو دادم گفتن هیچی نیست. ۱۳ میلیمتر. هنوزم هستش گفتن مهم نیست

شمام چندتا داری. واسه منم چندتاس کوچیکن فقط یکیشون اندازه لوبیاس تو سونو حدود 8 میل بود. 

شمام چندتا داری. واسه منم چندتاس کوچیکن فقط یکیشون اندازه لوبیاس تو سونو حدود 8 میل بود. 

من خودم یکیشو لمس کردم اما تو سونو گفت تعدادی لنف نود ری اکتیو که بزرگ ترینش ۱۳ میلیمتره. سونوگراف همون موقع خندید گفت هیچی نیست ری اکتیوه. دکترم گفت نیاز به اقدامی نداری چون ری اکتیوه. عزیزم مهم ترین نشونه بدخیمی رشد سریعه. یعنی در هرض ۲-۳ ماه بزرگ میشه