من حدود 8 ماهه چند غده لنفاوی گردنم ورم کرده به چشم دیده نمیشه کوچیکش اندازه یه نخود ولی بزرگش اندازه یه لوبیا یعنی زیر 1 سانتی متره. دکتر رفتم چندتا سونو دادم آزمایش خون دادم مشکلی نبوده ولی چرا این غده ها نه بزرگ میشن نه کوچیک. خیلی میترسم نکنه سرطان باشه
جدی. به منم همینو گفت. ولی چرا نمیرن چرا اینطوری شدن. سرچ میکنم میگه اینا سرطان لنفاویه کارم شده فقط ...
نه عزیزم ری اکتیو هیچ ربطی به سرطان نداره. اینو از ۲-۳ دکتر اینترنتی پرسیدم منم میترسیدم. راستش از ۳ نفر که بیماری داشتن هم پرسیدم گفتم مال ما در عرض ۲-۳ ماه شد ۳ سانت.
نه عزیزم ری اکتیو هیچ ربطی به سرطان نداره. اینو از ۲-۳ دکتر اینترنتی پرسیدم منم میترسیدم. راستش از ۳ ...
راستش اینجا رو یه مدته پیدا کردم ولی بلد نبودم پیام بذارم تا امروز که یاد گرفتم. به خدا دیروز عقدم بود سر عقد همش تو فکر این غده ها بودم. اصن متوجه نشدم که عروسم باید شاد باشم
مهسا جون من دیگه حتی واسه شیمی درمانی هم سرچ کردم که چه طوریه باید کجا برم. انقد اوضاعم خرابه.
نه عزیزم اصلا اینکارو نکن. منم میترسیدم. تو همین سایت بگردی ۱۰۰ نفر مثل من و شما متوجه گره لنفاویشون شدن. خیلی ها هم دارن و نشدن، یعنی مسئله شایعی هست. خدایی نکرده بدخیمی رشد میکنه اصلا نمای گردن رو زشت میکنه اندازه گردو میشه بعد ۲-۳ ماه.
راستش اینجا رو یه مدته پیدا کردم ولی بلد نبودم پیام بذارم تا امروز که یاد گرفتم. به خدا دیروز عقدم ب ...
نه عزیزم اینکارو با خودت نکن استرس از هرچیزی بدتره. منم تا بیاد نوبت سونوگرافیم بشه مردم و زنده شدم. رفتار دکترا آرومم کرد باز استرس داشتم نکنه بزرگ بشه. بعدش هم بزرگ شدن ۲-۳ میل مهم نیستا اون مال عفونته. رشد سریع داشتن اونا که بیمار بودن
ممنون عزیزم. خداروشکر که خیالت راحت شد من خودمم با دیدن ۱۰۰ نفر مثل خودم آروم شدم. با جواب دکترا که گفتن اگر ریا اکتیوه اهمیت نداره. همش اینا رو مرور کردمو آروم شدم
خیلی متخصص عفونی سرو گردن رفتم میگن هیچی نیست. واقعا میترسم برم دکتر دیگه. تو سونو گفت نرماله چیزه ب ...
خداروشکر خب وقتی رفتی و چیزی نبوده نگران نباش
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘