ما راحت بودیم یوقت من به اون میدادم یوقت اون میداد از مامانم اینا هم می گرفتیم
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
من بابام بهم پول میداد، شوهرم نمیذاشت خرج کنم. میگفت نهگدار برا خودت
هر وقتم میومد شهرمون، همه چیز ک لازم داشتم میگفت بگو بخریم ک تا سری بعد چیزی لازم داشتی اذیت نشی
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
به نظرم نه زیاد پر رو بود وهمه چی خواست که شوهر فک کنه سوع استفاده میکنی ،نه هم خجالت کشید اون چیزی که ضروری به شوهرت بگو،مثلا بگو مانتوم خراب شده،میخوام مانتو بخرم،،،،