2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 39 پست
خب وقتی دختر خونه باباشه که خونه مرد نیس که نفقه بده وقتی خونه شوهرش باشه بهش نفقه میدن اینجوری عدم ...

وقتی مرد خونه ای نداره یا حتی داره ولی با رضایت زوج, زوجه خونه ی پدرشه و عرف رو هم همه میدونن دیگه عدم تمکین معنایی نداره!!! قاضی از مریخ ک نیومده میدونه عرف جامعه رو و عدم تمکین رد نمیکنه, تا وقتی مرد خونه با وسایل زندگی رو فراهم نکرده و یه عروسی نگرفته و سر خونه زندگیشون نرفتن زوجه به عدم تمکین محکوم نمیشه 

ضمن اینکه حق حبس هم وجود داره و زوجه میتونه بکل ادعای حق حبس کنه اصلا.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی عقد میشه از نظر شرعی حق شوهرشه پول بده،ولی تو دوران عقد ادم احتیاج داره پدرو مادرش مثل قبل واسش لباس بخرن پول تو جیبی بدن،ادم تو دوران عقد بیشتر از پدر مادرش توقع داره،حتی اگه شوهرش بهش پول بده،وقتی پدرش بهش پول میده یعنی اینکه منتظر نبودم بری و یه نون خور کم شه،یعنی با اینکه زن مرد دیگه ای شده ای ولی باز دوست داریم وحواسمون بهت هست......

چه ربطی ب خونه داره؟ وقتی مرد خونه ای نداره و با رضایت مرد, زن خونه ی پدرشه و عرف رو هم همه میدونن د ...

باشه شما چقدر عصبانی هستی 😐

حالا من نخواستم از شوهرم تو عقد خرجی بگیرم شوهرم خودش به جاش خرج میکنه  شما هرچقدر خواستی پول بگیر از همسرت

مثلا چه خرجی؟ چندوقت یه بار میرین بازار واسه لباس کلا چه خرجایی میکنه برات

لباس و پوشاک ارایشگاه و شارژ هر چی که لازم داشته باشم 

باشگاهی کلاسی جایی 

هر موقع لباس لازم داشته باشم میریم بازار الکی نمیرماااا 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
باشه شما چقدر عصبانی هستی 😐 حالا من نخواستم از شوهرم تو عقد خرجی بگیرم شوهرم خودش به جاش خرج میکنه ...

عصبانی؟؟؟ حالت خوبه؟؟؟ چی میگی اصلا؟؟ شما گفتی قانون اینجوریه من توضیح دادم ک اشتباه اطلاعات ندید!! فحش دادم یا بی ادبی کردم مگه؟؟ 

جالبه من میگم اصلا خودم ب نفقه اعتقاد ندارم میگه از همسرت بگیر شما!!! 

کلا درگیرید... 

کی گفته تو قانون مرد تو عقد وظیفه نداره؟؟ اشتباه میکنید, بعد از جاری شدن خطبه ی عقد دیگه دو نفر رسما ...

اره درسته من پسرعمم نامزدش رفته نفقه شو گذاشته اجرا 

داداگاه هم حقو به دختر داده کلی پول بریده براش😂😂😂

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
عصبانی؟؟؟ حالت خوبه؟؟؟ چی میگی اصلا؟؟ شما گفتی قانون اینجوریه من توضیح دادم ک اشتباه اطلاعات ندید!! ...

دوباره پیاماتونو بخونید

الانم میگید درگیرید؟ بله ما درگیر هستیم ممنون از لطفتون انشالله شما که انسان سالمی هستید موفق و پیروز باشید