منکه خواهرم دوران عقدش طولانی بود همه خرجش شوهرش میداد خودشم سرکار بود منم عقد کردم شب رفتیم خونمون و با هم زندگی کردیم چون 1 ماه بعد عروسیمون بود و همه خرج رو شوهرم میداد 😅
چه شوهر خوبی،من نامزد بودم از اینجا رونده از اونحا مونده بودم،
عزیزم.
هم بابام خوبه هم شوهرم. هنوزم ک چندساله خونه خودمم، بازم بابام برام پول میریزه، شوهرم میگه اونارو خرج نکن
بزار پس اندازت.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
من شوهرم هیچی وتقبل نکرد مامانش نذاشت هر چی هم بعد قرنی میخرید کلی باهاش دعوا میکرد خودم میفهمیدم ولی خیلی بد بود چون یارانمم میرفت تو حساب شوهرم مامامش نمیذاشت بهم بده ونداد
مثلا چه خرجی؟ چندوقت یه بار میرین بازار واسه لباس کلا چه خرجایی میکنه برات
بستگی به میزان ارتباطتون با همسر داره اگه ارتباط خیلی زیاد و امر و فرمایش اقا هم زیاده و به قوطی تابع ایشونی و تمکین میکنی باید خرجی تون رو بده ولی اگه ارتباط در حد هفته ایی یک باره و تحت قوانین منزل پدری هستید هنوز ، خوب تو جامعه ی ما پدر خرج دختر رو میده..
من ازش نمیگیرم خودش مناسبتها میخره خرجیمم از بابام میگیرم دوس ندارم بعدا شوهرم بگه خونه باباتم بود ...
کی گفته تو قانون مرد تو عقد وظیفه نداره؟؟ اشتباه میکنید, بعد از جاری شدن خطبه ی عقد دیگه دو نفر رسما و قانونا زن و شوهرن و نفقه ی زن و مخارجش به عهده ی مرده