2777
2789
عنوان

بچه ها هركي انگليسيش خوبه بياد🧡

94 بازدید | 16 پست

بچه ها معني اين جمله چيه؟ميخام تلگرام اصلي بريزم شماره مو ك وارد ميكنم اين پيغامو ميده همش

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیش حد از مجاز 

لطفا بعدا دوباره تلاش کنید

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  
بیش از حد مجاز  لطفا بعدا دوباره تلاش کن

گلم اولين بار هم ك وارد كردم همينو گف!!!البته تاپيك زدم يكساعت پيش صب از خود تلگرام برام پيام اومد يه كد احراز هويت فرستاده بودن بچه ها گفتن يه نفر ميخاد هك كنه تلگرامتو

اگه تلگرام اصلیه حتما باید اول وی  پی ان قوی داشته باشب

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

عزیزم تو الان یه تلگرام داری؟؟؟؟؟

و میخوای روی گوشی دیگه تل بنصبی؟؟؟

عزیزم تو الان یه تلگرام داری؟؟؟؟؟ و میخوای روی گوشی دیگه تل بنصبی؟؟؟

گلم من چنساله تلگرام ايكس(همون ك مشكيه) رو استفاده ميكنم!!امروز صب برام يه پيام از طرف خود تلگرام اومد و يه كد احراز هويت برام فرستاده بودنو نوشته بودن ك با اين كد ميتوني وارد حساب تلگرام خودت بشي و اگه قصد نداري ك تلگرامتو روي دستگاه ديگه اي نصب كني اين كد رو ناديده بگير و در اختيار كسي قرار نده!!تاپيك زدم بچه ها كفتن ك يكي ميخاد تلگرامتو هك كنه!!بچه ها گفتن تلگرام ايكس استفاده نكن و تلكرام اصلي بريز!!منم ريختم خاستم شمارمو وارد كنم اين پيغامو داد!

عزیزم تو الان یه تلگرام داری؟؟؟؟؟ و میخوای روی گوشی دیگه تل بنصبی؟؟؟

گلم منظورمو گرفتي چي ميگم؟؟روي گوشي خودم ميخام نصب كنم نميخام ديگه از تلگرام ايكس استفاده كنم بچه ها گفتن زود هك ميشه ميخام تلگرام اصلي بريزم

گلم من چنساله تلگرام ايكس(همون ك مشكيه) رو استفاده ميكنم!!امروز صب برام يه پيام از طرف خود تلگرام او ...

اها پس تلگرام داشتی و این پیام برات اومد 

اره اگه این پیام اومد یعنی کسی قصد وارد شدن به تلگرامتو داره و شماره تورو زده ولی ولی ولی هیچ جای نگرانی نداره عزیرم چون تا اون کدی که برات اومده رو نزنه نمیتونه بیهد رو حسابت و اگه الان تلگرام ایکس رو هنوز داری نشست های فعالتو چک کن اگه کسی رو حسابت باشه معلومه و بزن حذفش کن 

من همین چند روز پیش واسه بابام تل اصلی نصب کردم 

حالا فعلا دیگه تلاش نکن و ۲۴ ساعت بعد بزن انشالله درست میشه