2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 60 پست
چرا دیگه رتبطشو‌قط کرده زندگیشو‌دوست داره از گناهشم‌پشیمونه عذاب وجدان داره میگه خدا قبول میکنه یانه

دوستت پشیمونه چون دستش رو شده اگه شوهر بدبختش نمیفهمید هنوزم ادامه میداد.دل شوهرش بدجور شکسته و غرورش خورد شده این مثه حق الناس میمونه.تا شوهره نبخشه خدا توبشو قبول نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستت پشیمونه چون دستش رو شده اگه شوهر بدبختش نمیفهمید هنوزم ادامه میداد.دل شوهرش بدجور شکسته و غرور ...

خب شوهرشم‌ببخسه این نمیتونه بگه عکس فرستاده و‌راستشو بگه اخه زندگیشو دوست داره

توبه چی جواب نامیده حتی براش نمیتونه حقیقتو به شوهرش بگه اخه

از قول من بهش بگو لازم نیست تمام جزئیات رو به شوهرش بگه (چون شوهرش بیشتر اذیت میشه)

توبه هم بکنه

ولی بابت رفتار شوهرش بیقراری نکنه و صبور باشه

باید اجازه بده شوهرش غم و ناراحتی و احساس تحقیر شدنش رو تخلیه کنه

و برای تحمل واکنش شوهرش هم دلش رو بزرگ بکنه و بپذیره چه بلایی سر شوهرش اورده

تامام

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خدا اونقدر مهربونه ک همیشه در توبه رو باز گذاشته وتوبه گذار از ته قلبش, باشه و دیگ تکرار نکنه شوهرشم ...

اگه حقیقتو حتی به شوهرش نگه آز ترس طلاق؟اخه نمیتونه بگه

از آخرتش ترس داره ازاینکه توبه پذیرفته نشه

خیانت خیانته دیگه چ عکس چ چت...دیگه شوهرش فهمیده خیانت کرده چ فرقی براص داره عکسه  یاچت؟

میشه برای پرستارشدنم یه صلوات ازه ته دل بفرستین❤😘
اگه حقیقتو حتی به شوهرش نگه آز ترس طلاق؟اخه نمیتونه بگه

نه عزیزم نباید همه حقیقت رو بگه

این مساله برای یکی از دوستای خیلی نزدیک من توی ایران پیش اومد که حتی متاسفانه رابطه هم داشتن...

توصیه دو تا روانشناس و مشاور کاردرست بود که هرقدر میتونی معذرتخواهی کن و صبور باش و واکنش شوهرت رو تحمل کن

ولی بهش جزئیات رو نگو و نذار بفهمه ارتباطتون چقدر بوده 

چون هم ازدواجتون از هم میپاشه هم اون آدم دیگه هیچ وقت نمیتونه راحت زندگی کنه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

هر کاری کرده بین خودش و خدای خودش درخواست ببخش کنه 

ولی با گفتن جزئیات شوهرشو تا آخر عمر داغون و دل چرکین میکنه

نه عزیزم نباید همه حقیقت رو بگه این مساله برای یکی از دوستای خیلی نزدیک من توی ایران پیش اومد که حت ...

رابطه جنسی داشته واییییی

این نداشته درحد دردو‌دل و چندان عکس که به دروغ گفته چیزی نبوده به شوهرش بخاطر همین دروغ و‌خیانتش خیلی عذاب وجدان داره  میترسه خدا نبخشش