2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رابطه جنسی داشته واییییی این نداشته درحد دردو‌دل و چندان عکس که به دروغ گفته چیزی نبوده به شوهرش بخ ...

بله متاسفانه دوست من بیشتر از یک سال با همکارش رابطه داشت و هیچکس خبر نداشت

وقتی شوهرش اتفاقی فهمید تا یک سال اختلاف و درگیری داشتن. حتی شوهرش چند وقت از خونشون رفت

ولی حرف مشاور رو گوش داد و انقدر تحمل کرد تا بالاخره بینشون درست شد...

ایشالله دوستت هم متنبه بشه و هم دوباره دل شوهرشو بدست بیاره

بقول دوستان خدا ستارالعیوبه و انسان جایزالخطا و آدم باید با صبر و پذیرفتن، اشتباهاتش رو جبران کنه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بله متاسفانه دوست من بیشتر از یک سال با همکارش رابطه داشت و هیچکس خبر نداشت وقتی شوهرش اتفاقی فهمید ...

دوستم حتی دست رو‌قران گذاشته رابطه چت و عکس با اون آقا نداشته بخاطر ترسش بیشتر ازاخرتش میترسههه هم میدونه کارش اشتباهه دعا کن خدا توبشو‌قبول کنه

چرا عکس فرستاده

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

اسمش خیانته خیلی هم کثیفه 

توبه کردن فک نمیکنم چیزیو درست کنه سر خودشو شیره میماله 

شوهرشو خودش انتخاب کرده دیگ؟ 

پس نباید خیانت کنه

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓