2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 60 پست
زده غرور و شخصیت شوهرشو ترکونده انتظار داره یک دو نشده بپره بغلش توی تخت!؟ بهش بگو پشیمونی و توب ...

دقیقا تازه بیشتر👏👏

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️ حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی

نماز مستحبی و اینازیاد بخونه،خیلی ها دیدم این شکلی مشکلاتشون حل شده

یا بره پیش مشاور

اصلا شوهره ببینه رفته طرف دعا و قران کم کم دلش نرم میشه شاید

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
نماز مستحبی و اینازیاد بخونه،خیلی ها دیدم این شکلی مشکلاتشون حل شده یا بره پیش مشاور اصلا شوهره بب ...

بخدا خیلی پشیمونه زندگیشم دوست داره این وابستگی لعنتی دامن گیرش شده

شانس اورده خشتکش نکرده پاپیون براش و طلاق نداده همین خوبه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
چطوری میدونم چی میگی‌ ولی واقعا پشیمونه

بذار بهت یه چیزی بگم

آدما وقتی دستشون رو میشه مثل سگ پشیمون میشن و فکر میکنن دیگه تا آخر عمر از این غلطا نمیکنن

ولی واقعیت نداره

دوستت اگه باز هم توی موقعیتش قرار بگیره ممکنه اشتباه کنه

بنابراین بابت عذابی که میکشه نباید نگران بود

این عذاب تضمین این هست که در آینده خودشو کنترل کنه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بخدا خیلی پشیمونه زندگیشم دوست داره این وابستگی لعنتی دامن گیرش شده

یعنی هنوزم وابسته هست؟ 

واااییی ،اگه خودش نخاد نمیتونه کاری کنه ،وابستگی روی مخه

بره ورزش ،کلاس ،سفر ،با دوستا بره مهمونی

قوی تر ک بشه از وابستگیش کم میشه

یعنی هنوزم وابسته هست؟  واااییی ،اگه خودش نخاد نمیتونه کاری کنه ،وابستگی روی مخه بره ورزش ،کل ...

چرا دیگه رتبطشو‌قط کرده زندگیشو‌دوست داره از گناهشم‌پشیمونه عذاب وجدان داره میگه خدا قبول میکنه یانه

خب الان چی منظورته

منظورم همونه که نوشتم

باید حسابی اذیت بشه که دیگه حتی بعد از چند سال هم سمت این مساله کشیده نشه

شوهرش هم کاملا حق داره و حتی جدا کردن رختخواب برای دوستت خیلی کمه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
منظورم همونه که نوشتم باید حسابی اذیت بشه که دیگه حتی بعد از چند سال هم سمت این مساله کشیده نشه ...

توبه چی جواب نامیده حتی براش نمیتونه حقیقتو به شوهرش بگه اخه

چرا دیگه رتبطشو‌قط کرده زندگیشو‌دوست داره از گناهشم‌پشیمونه عذاب وجدان داره میگه خدا قبول میکنه یانه

مطمئنا قبول میکنه،خدا ستار العیوبه،زندگی همینه ،ادما خطا میکنن پشیمون میشن ،سعی میکنند اصلاح بشن ،تجربه کسب میکنند 

تا شخصیتشون هرروز پخته تر و انسانی تر بشه،نگران خدا نباشه ،تمرکزشو روی شوهرش بزاره ک اعتماد از دست رفته رو جلب کنه