2777
2789
عنوان

لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 18 پست
وای راست میگی حالا خونگی یه دست بود یا مشرق مغرب بود خخخ بعد لباست لختی بود؟ تو مهماناتونومرد داشتید ...

نه خداروشکر بخاطر برادرشوهرم آستین بلند پوشیده بودم😬

تازه با اون لباس زیبا آرایش هم کردم خفن 🤣🤣

اگه دو سه نفر بودن میشد، ولی به چهل پنجاه نفر که نمیشد دونه دونه بگم لحظه آخر فهمیدم لباس ندارم 😭

کلا مایه ی آبروریزی بودم قشنگ 🤣🤣 حالا خوبه دخترم رو لباس خوب تنش کردم 🙈

کرونا_را_شکست_نمیدهیم#    

کرونا بعد تازه تو ماه رمضون تو روز تولد گرفته بود خانواده شوهرش روزه بودن اصن آه کرونا منو گرفت باید فقط پولشو میدادم گفتم نرم فک میکنن خواستم کادو ندم یه وضعی بود و بدتر از همه اینها من حواسم نبود دست دادم خخخ وای خدایا تا حالا اینقدر رعایت کردیم میخاستم نرما گفتم این لباس دخترم تا کوچک نشده یه جا بپوشم آخه قبل از کرونا گرفتم بعد تو انتخاب لباس خودم اشتباه کردم وای حالا فحشم ندین الان باید بیشتر نگران باشم کرونا نگیرم اعصابم از لباس خورده گفته یقین یکم آمار کمتر شده تولد گرفته وگرنه ما فامیلی رعایت میکردیم و مسافرت هم نرفتیم اینجا هم یه شهر کوچکه تو اصفهان ک آمارش کمه البته خود اصفهان بالا بوده حالا نمیدونم در چ حد شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نیس بی خیالتموم شد رفت

خخخ هنوز تو فکرشم اعصابم از خنگیم خورد میشه اما اون ساده که پوشیدم کهنه نبود اما خب ب قول دوستم مهمونی های کوچک خیلی تو چشمه آدم تا عروسی و بعدشم حالا که فکر میکنم مجلسی جنس خوب تکراری هم باشه اشکال داره حالا معلوم نیست اونا تو عردسی دیدن یادشون. مونده بود با نه آخه این مانتو مجلسی ها همش اونحا افتاده بیرون نمیپوشم بعد دقیقه 90 گند زدم