2777
2789
عنوان

لباس

226 بازدید | 18 پست

تا حالا شده لباس اشتباهی بپوشید

دیروز یه تولد دعوت بودم در خانه

دو تا مانتو مجلسی داشتم خواستم با دخترم ک لباسش قرمزه ست کنم بعد یکی از لباس مجلسی های زرشکی مو چون قبلا پوشیده بودم ب نظرم تکراری اومد نپوشیدم یکی هم ک سبز بود نپوشیدم در نهایت یه مانتو زرشکی ساده  که واسه بیرون رفتن گرفتم پوشیدم اما همون دیشب پشیمون شدم چون خیلی ساده بود تولد دخترخواهرشوهرم بود که خانواده شوهرش بودن احساس میکنم خیلی خنگ شدم لباس قشنگ را ول کردم ساده را پوشیدم سبزه را اصن ندیده بودن زرشکی هم خیلی کم اما سبزه را نپوشیدم میخاستم زنگ لباسم نزدیک رنگ لباس دخترم باشه زرشکی مجلسی هم شاید فقط دو تا عروسی ک پوشیدم دیده باشن ک نمیدونم تو یکیش بودن یا نه با حساسیت زیاد لباس اشتباه پوشیدم اعصابم خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیس بی خیالتموم شد رفت

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

مهمونی تموم شده به چی فکر میکنی دیگه🙄

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

🤔💣 خداوکیلی نفهمیدم آخرش چی شد🤣😜😬🤦‍♀💣

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

حالا که تموم شد رفت .میخای تا قیامت بهشون فکر کنی .

ول کن باو 

برو افطاری حاضر کن گشنمونه.  

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

من که یه بار مادرشوهرم چهل پنجاه تا مهمون داشت، با حساسیت برای خودم و دخترم لباس انتخاب کردم، چون قرار بود زودتر برم کمک لباسها رو گذاشتم تو ساک، لباس دخترم چون کم جا میگرفت گذاشتم تو کیف دستی ام، رفتیم اونجا کلی کارگری کردم بعد که اومدم لباس عوض کنم دیدم لباس خودم رو نیاوردم 🤦‍♀️با همون لباس تنم اومدم جلوی مهمونا 😑😭

خخخ واضح گفتم دیگه دو تا لباس داشتم یکی زرشکی یکی سبز با یک زرشکی ساده بعد اون ساده را پوشیدم خخخ اون زرشکی مجلسی را دو سال پیش خریدم فک کردم مدلش از مد رفته پایینش پشتش بلندتره هفت هشتی بعد رفتم دیدم خواهر شوهرم یه پارچه بهش دادن داده همون مدل دوخته  فقط کامل جلو باز بود و دورو داده بود دوخته بود مال من یه تا دکمه داشت پایینش باز بود خخخ بعد من قبلا پوشیده بودم مثلا گفتم تکراریه اشتباه کردم  گفتم کاش پوشیده بودمش اون تابلو میشد خخخ حالا کاری هم ب اون ندارم گفتم وای من چقدر خنگ شدم اونا چ قشنگ پوشیدن

من که یه بار مادرشوهرم چهل پنجاه تا مهمون داشت، با حساسیت برای خودم و دخترم لباس انتخاب کردم، چون قر ...

حالا خوبه شما جا گذاشته بودی من ک انتخاب اشتباه کردم خخخ

حالا خوبه شما جا گذاشته بودی من ک انتخاب اشتباه کردم خخخ

آره ولی نتیجه ی نهایی برای من آبروریزی اش بیشتر بود 🤦‍♀️

چون چادر زیپ دار پوشیده بودم تو راه یه لباس خونگی پوشیده بودم زیرش 😬

اون سبزه مدلش قشنگه اونو پیارسال نزدیک عید گرفتم امسالم دیگه کرونا شد چون زیاد نپوشیده بودم میخاستم امسال لباس سبز واسه دخترم بخرم ک ست شیم  ولی لباس سبز فشنگ ندیدم چند تا دیدم زشت بودن آخرش قبل از کرونا یه بندی قرمز خریدم با یه زیری سبز ولی خب زیری زیاد نمیاد سفید بهتر میاد یهه دفعه با اون زیری سبزه پووندم بهش خونه مادرشوهرم  خودمم مانتو سبزه را پوشیدم ولی بعد  احساس کردن زیری سبزه نمیاد بهش تازه تولد هم یه دفعه ای دعوت شدم زیری سبزه خیس بود ک در واقع من ک دنبال ستم رنگ مانتو را اشتباه کردم آبی بهتر بود

🤔💣 خداوکیلی نفهمیدم آخرش چی شد🤣😜😬🤦‍♀💣

خخخ واضح گفتم دیگه دو تا لباس داشتم یکی زرشکی یکی سبز با یک زرشکی ساده بعد اون ساده را پوشیدم خخخ اون زرشکی مجلسی را دو سال پیش خریدم فک کردم مدلش از مد رفته پایینش پشتش بلندتره هفت هشتی بعد رفتم دیدم خواهر شوهرم یه پارچه بهش دادن داده همون مدل دوخته  فقط کامل جلو باز بود و دورو داده بود دوخته بود مال من یه تا دکمه داشت پایینش باز بود خخخ بعد من قبلا پوشیده بودم مثلا گفتم تکراریه اشتباه کردم  گفتم کاش پوشیده بودمش اون تابلو میشد خخخ حالا کاری هم ب اون ندارم گفتم وای من چقدر خنگ شدم اونا چ قشنگ پوشیدن

آره ولی نتیجه ی نهایی برای من آبروریزی اش بیشتر بود 🤦‍♀️ چون چادر زیپ دار پوشیده بودم تو راه یه لب ...

وای راست میگی حالا خونگی یه دست بود یا مشرق مغرب بود خخخ بعد لباست لختی بود؟ تو مهماناتونومرد داشتید؟ حالا میگفتی جا گذاشتم ولی باز میگن  یقین گیجه