2777
2789
عنوان

طایفه لر🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 66 پست

من اصالتن لر بختیار هستم فامیلیم سرلک بود ک پدربزرگ پدرم اومد مازندران و ما موندیم اینجا زبون لری بلد نیستم تا الانم اراک نرفتم ولی آره لرها خیلی غیرتی ان بابام کلا آدم محدودی هستش

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست
پس چقدر برای دامادهاشون سخت میشه اینجور

از نظر ما داماد باید خییلییی احترام پدر خانومشو داشته باشه اینطور هم نیست که به دختر توجه نکنن ولی پسر و عروساشونو خیلی دوست دارن دخترشونم خانوده شوهر همینقدر دوسش داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون عده هم نمیدونم فازشون چیه که میان میگن شوهرم خوبه خانوادش بدن؟! خدایی فازتون چیه 😐لابد اونم خوبه چون اومده شما رو گرفته

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
اووووم برا منم شعر بگو برا من نگفتی تا به حال😝😝😫😫😫😫شعر دوست😂😂

من تو را تا بیکران ها من تو را تا کهکشانها
از زمین تا آسمانها دوست دارم میپرستم
من تو را همچون اهورا من تو را همچون مسیحا
همچون عطر پاک گلها دوست دارم میپرستم
من تو را با هستی خود با وجودم
عاشقم با خون خود با تار و پودم
من تو را با لحظه های انتظارم
عاشقم با این نگاه بیقرارم
من تو را همچون پرستو یاسمن ها نسترن ها
من تو را با انچه هستی دوست دارم میپرستم

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
اولا که بنظرم اینجور تاپیک ها جالب نیستن اخرش به جای خوبی نمیرسه،واصلا نتیجه ای که اینجا بخوای بگیری ...

اره منم خیلی اینجورمردارودوس دارم ولی خب یجایی بایدب زنشون اعتمادکنن وقتی ب یکی تعهددادی دیگه کاری باکسی نداری

نه اصلا متوجه نمیشم‌ ولی تا حالا جلوم لری صحبت نکردن همسرمم خیلی بلد نیست پدر همسرم خوب بلدن مادرشوه ...

اتفاقا بیشتر کلمات لری خیلیی واضحن و بیشتر به فازسی شبیهن 

پس چقدر برای دامادهاشون سخت میشه اینجور

نه اتفاقا لرها غریبه پرست هستن،،،یعنی عروس یا دامادی که میاد توشون رو خیلی دوست دارن و احترام میزارن 

به دامادشون احترام میزارن خیلی،،،نه که بد رفتار کنن

ولی مثلا به دختر زیاد جهیزیه نمیدن ،،،،ارث نمیدن

،

هرچی دارن میگن باید بمونه برای پسرمون،،،،،،،پسر حق داره،،،،،میگن پسر برامون میمونه

چیزی به داماد نمیدن زیاد،،،میگن غریبس،،، 

من تو را تا بیکران ها من تو را تا کهکشانها از زمین تا آسمانها دوست دارم میپرستم من تو را همچون اهورا ...

ووووی چه قشنگ😀😀😁😁😁😁😁من غش 😍😝😝😝😝مرسی گلی😘😘😘

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
اتفاقا بیشتر کلمات لری خیلیی واضحن و بیشتر به فازسی شبیهن  

هنوز قسمت نشده یاد بگیرم عزیزم فقط موزیک گوش دادم تو عروسیمونم چند نفری که از ملایر اومده بودن یکم لری صحبت کردن که همسرم میگفت چی‌ میگن متاسفانه متوجه نمیشم ولی خوب اینجوری که میگید نباید سخت باشه 

به نظرم لهجه شیرینی دارن خودم دوست دارم یاد بگیرم

همش در حال غیبت کردن هستن بعضی وقتا فکر میکنم نکنه یکی از سرگرمی هاشون غیبت کردنه

اره البته این مختص لرها نیست من خانواده شوهرم خیلی مهربونن و قربون صدقه میرن و تحویل میگیرن اما ی سری خصوصیات دارن ک خوشم نمیاد البته به جز مامانش برا همین کلا مادر شوهرمو میبینم فقط 

ما لریم بابامـوداداشم وعموهام خیلی خیلی خوبن 

ولی ازطرف شوهرم نه پدرشوهرم بیش ازحد گیرمیده حتی به لباس وآرایش من شوهرم هم گیره ولی نه اندازه پدرش یکم کمتره

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن
لرها خیلی عروس دوست و پسر دوست هستن ،،،،، خیلی عروس رو دوست دارن،،،هرچی دارن و ندارن میگن برای پسر ...

دقیقاااا😑عموی من داره برای عروسش جان میده براش گوشی میخره تولدش طلا میخره دخترعموی من ی گوشی ساده داره😐😐😑

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست