2777
2789
عنوان

طایفه لر🤔

1639 بازدید | 66 پست

کیاباطایفه لروصلت کردن؟ازخونواده واقوام همسرتون راضی هستین؟خصوصیات قوم لرچجوره؟ من همسرم ب شدت غیرتیه ک واقعایوقتایی دلم میخوادسرموبکوبم ب دیوارخیلی گیرمیده 😐🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ار کجایی همسرت؟؟

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
از نظر من لر باید با بر وصلت کنه. کورد با کورد. ترک با ترک. عرب با عرب

عازم مسجد سلیمانی و لیکن می رسی تبریز
عاشقی تو
عاشقی تو
من برای عاشقِ بی کس !
برای عاشق بی چیز
راه رفتن
گریه کردن زیر باران می کنم تجویز

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

من با بختیاری ها وصلت کردم، شوهر من خوبه اما داداشش خیلی آدم گیریه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

لرها خیلی عروس دوست و پسر دوست هستن ،،،،،

خیلی عروس رو دوست دارن،،،هرچی دارن و ندارن میگن برای پسر هست 

دختر رو غریبه می‌دونن 

خیلی آدمای دل پاک و مهربونی هستن،،اصلا بدجنس نیست و اذیت نمیکنن

اتفاقا زیاد هم دل سیاه نیستن ولی خب خیلی به حرف مردم توجه میکنن،،،

هرکاری می‌کنی میگن وای الان مردم اینجور میگن،،وای ابرومون رفت،،وای پشت سرمون اینجور گفتن ،،،وای الان مردم اینو میگن

من همسرم اصالتا لر هستش از سمت پدری 

و بسیار بسیار مهربون دست و دلباز و عروس دوستن یعنی پدرشوهرم ماهه ماه من بدی ازشون ندیدم

ولی خوب غیرتی هستن ولی همسرم غیر منطقی نیست و خوب خودمم میدونم هرکجا چه تیپی بزنم که اوکی باشه 

من با بختیاری ها وصلت کردم، شوهر من خوبه اما داداشش خیلی آدم گیریه

بختیاریای کجا.؟

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟