یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من با بختیاری ازدواج کردم خودش خیلی خوبه اما خانوادش زیاد جالب نیستن عصبی هستن و اهل غیبت هستن حتی شوهرمم ازشون فراری هستش.من زیاد با خانوادش قاطی نمیشم
اولا که بنظرم اینجور تاپیک ها جالب نیستن اخرش به جای خوبی نمیرسه،واصلا نتیجه ای که اینجا بخوای بگیری اشتباهه،همه جا خوب وبد داره،هرکسی هم اخلاق و فرهنگ خانوادگیش متفاوته،من لر هستم وعاشق مردای غیرتی ام که ناموسشون براشون مهمه،،،
نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
نه اصلا متوجه نمیشم ولی تا حالا جلوم لری صحبت نکردن همسرمم خیلی بلد نیست پدر همسرم خوب بلدن مادرشوهرمم لر نیست برای همین کسی لری صحبت نمیکنه ولی آهنگاشون رو گوش دادم دوست دارم یکم بلد باشم