2777
2789
عنوان

طایفه لر🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عازم مسجد سلیمانی و لیکن می رسی تبریز عاشقی تو عاشقی تو من برای عاشقِ بی کس ! برای عاشق بی چیز راه ر ...

اووووم برا منم شعر بگو برا من نگفتی تا به حال😝😝😫😫😫😫شعر دوست😂😂

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

اولا که بنظرم اینجور تاپیک ها جالب نیستن اخرش به جای خوبی نمیرسه،واصلا نتیجه ای که اینجا بخوای بگیری اشتباهه،همه جا خوب وبد داره،هرکسی هم اخلاق و فرهنگ خانوادگیش متفاوته،من لر هستم وعاشق مردای غیرتی ام که ناموسشون براشون مهمه،،،

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
واقعاخیلی بامعرفتن حرفی توش نیس فقط یکم زیادی غیرتین

غیرتی نیستن،،،فقط همش میگن وای مردم پشت سرمون این حرف رو میزنن،،وای ابرومون رفت 

خیلی به حرف مردم توجه میکنن،،،،،،

هرکاری می‌کنی میگن مردم پشتمون حرف درمیارن

که البته منظور از مردم همون بیشتر خود لرها هستن ،،،،،

زبان لریو میفهمی؟؟

نه اصلا متوجه نمیشم‌ ولی تا حالا جلوم لری صحبت نکردن همسرمم خیلی بلد نیست پدر همسرم خوب بلدن مادرشوهرمم لر نیست برای همین کسی لری صحبت نمیکنه ولی آهنگاشون رو گوش دادم دوست دارم یکم بلد باشم