2777
2789
عنوان

طایفه لر🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 66 پست
هنوز قسمت نشده یاد بگیرم عزیزم فقط موزیک گوش دادم تو عروسیمونم چند نفری که از ملایر اومده بودن ...

من یچیزایی یادگرفتم شوهرم وقتی میره پیش خونوادش همشون لری حرف میزنن البته الان میفهمم یخورده چی میگن باراول ک رفتم شهرشون فقط نگاشون میکردم😂

نه اتفاقا لرها غریبه پرست هستن،،،یعنی عروس یا دامادی که میاد توشون رو خیلی دوست دارن و احترام میزارن ...

برعکس من فک میکنم به دختراشون خیلی جهاز میدن یکی که من بودم مامانم خاک اندازم گرفت برام ولی خوب الان با شرایط اقتصادی دیگه نمیتونن خیلی بخرن ولی لرا یه خصلت مشترک دارن اینکه طلا خیلی دوست دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من
خیلی خیلی از بچه توقع دارن یعنی کلا بچه رو وسیله ای میدونن که کاراشونو بکنه و خواسته هاشونو براورده کنه

خوبیشونم اینه که ساده و خوبن

ولی به حرف مردم خیلی اهمیت میدن

من یچیزایی یادگرفتم شوهرم وقتی میره پیش خونوادش همشون لری حرف میزنن البته الان میفهمم یخورده چی میگن ...

امیدوارم منم بتونم کم کم یاد بگیرم فکر نمیکنم خیلی سخت باشه ولی خوب همسرمم کامل بلد نیست باید از پدرهمسرم یاد بگیرم 

برعکس من فک میکنم به دختراشون خیلی جهاز میدن یکی که من بودم مامانم خاک اندازم گرفت برام ولی خوب الان ...

عزیزم باورکن زیاد جهیزیه نمیدن،،،اکثرشون اینطورن،،نه همه شون ،،،،،شاید وسایل ضروری رو بخرن(وسایل آشپزخونه )

کلا انتظار از داماد دارن ،،،،داماد باید عروسی بگیره،،کلی طلا بگیره،،،کل تیکه های بزرگ جهیزیه رو بگیره 

ولی برای عروسشون و پسرشون سنگ تموم میزارن،،،طلا و عروسی های شلوغ و خونه و چندتا چندتا گوسفند قربونی میکنن

برعکس من فک میکنم به دختراشون خیلی جهاز میدن یکی که من بودم مامانم خاک اندازم گرفت برام ولی خوب الان ...

یه چیزمشترکشون بایزدیااینه ک طلادوستن واقعاهم دوست دارن بنده ک شخصن ازطلامتنفرم میگن ازهرچی بدت بیادسرت میادالان یه سرویس دارم براعقدم بوداورده بودن یه تک پوش گنده خریده بودن یه گردنبندطلاگرفتن من میرم شهرشون نصف وزنم طلاس😅

ترک هام همینن ،بنظر من فقط هم فرهنگ ها باید باهم ازدواج کنن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
دقیقاااا😑عموی من داره برای عروسش جان میده براش گوشی میخره تولدش طلا میخره دخترعموی من ی گوشی ساده د ...

بله دقیقا چون میگن دختر باید شوهر کنه بره،،باید شوهرش براش بخره 

سرتاپای عروسشون رو طلا میگیرن،،،ولی دریغ از یه تیکه طلا واسه دخترشون نمیگیرن

چون میگن عروس و پسر مال خودمونه،،دختر شوهر می‌کنه میره

عزیزم باورکن زیاد جهیزیه نمیدن،،،اکثرشون اینطورن،،نه همه شون ،،،،،شاید وسایل ضروری رو بخرن(وسایل آشپ ...

خوب تو منطقه ما قبلا داماد طلا میخرید بعد عروسی با پولی که براش جمع شده بود پولشو میداد حتی مخارج عروسی رو هم میداد و یه چیزی اضافه هم میموند براش وام ازدواجم کامل واسه داماد بود بعد خانواده دختر یه جهاز عالی براش میگرفتن 

من یک عدد لر هستم.ممنون که دارین پشت سرم حرف میزنین همتون راست گفتین خصوصیاتمونو.غیرتی.دهن بین.ادمای گیر.عصبی.خودخاه.غیبت هم میکنیم.والا طرفای ما احترام زن هم درست ندارن.

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
یه چیزمشترکشون بایزدیااینه ک طلادوستن واقعاهم دوست دارن بنده ک شخصن ازطلامتنفرم میگن ازهرچی بدت بیاد ...

واسه خواهر من سه سال پیش ۱۶ تا النگو یه تک پوش یه گردنبند گنده یه سرویس سنگین وزن سه تا انگشتر دو جفت گوشواره .....خدا شاهده همه اینارو گرفتن