2777
2789
عنوان

استخدام

96 بازدید | 5 پست

اگر این روزا دنبال راه کسب درامدی ولی شرایط کرونا و قرنطینه یا فرزند کوچکت یا هزارویک دلیل دیگ باعث شده نتونی بیرون از خونه بری سرکار، دوای مشکلت دست ماست😉

یالا تا فرصتت از بین نرفته به ادرسی که زیر نوشتم تو تلگرام پیام بده و با تنوع کاری شرکتمون اعم از فروش اینترنتی، تایپ،ادمین تلگرام و کلی کار مختلف دیگ آشنا شو. خاطرت جم، واسه هر سلیقه ای تنوع کاری هس😀

✅تنها با یک گوشی هوشمند،در خانه خود درآمد به دلخواهتان برسید💪🤑

به پی وی تلگرامی ما مراجعه کنید

stekhdamihaa@

خب پس چرا برای وارد شدن مبلغی پول میگیرید؟دلیلش چیه؟؟

در کسب و کارهای حضوری وجود چک و سفته باعث اعتماد طرفین میشه، در کار ما ک طرفین هیچوقت همدیگر رو نمیبینن ابتدای کار مبلغی بابت این گرفته میشه ک هر کس ک  دل بخواهی  فایل استخدام رو دان نکنه چون در این حالت بعلت پهنای وسیع باند، شرکت باید پول زیادی از جیبش بره درحالیکه افرادی ک فایل دان کردن ممکنه حتا بدون یه روز کار کردن، منصرف بشن.این مبلغ یجور تضمین و امضا برای اینه ک افراد حداقل مدتی کار کنند، البته این مبلغ در کار دوم عودت میشود مث پول خودم ک عودت شد، چون بعد کار دوم به شرکت ثابت میشه ک من واقن دنبال کار بودم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com