2777
2789
عنوان

بر‌ادر کشی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 130 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه واقعیته میتونی سرچ کنی یا بری اینستا ببینی 😔 https://www.instagram.com/tv/B_eKe2gBSA2NE1 ...

چیه من متوجه نشدم 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
باور کن من میشناسمشون

اوک

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیز جون یه طرفه به قاضی نرین من مصاحبه دو طرف رو دیدم کلی از حرفای خانمه الکیه 

برادره چی میگه؟

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیز جون یه طرفه به قاضی نرین من مصاحبه دو طرف رو دیدم کلی از حرفای خانمه الکیه 

اتفاقا حرفای خانواده ی قاتل اصلا باهم یکی نیست باید از قبل هماهنگ حرفاشونو کلی دروغ گفتن😂

این چیزاهمش تقصیره پدر مادراست که ازاول نمیزارن بچه هاشون مستقل باشن همش میخان یه جوری برادراشریک باشن وبه هم ربط داشته باشن آخرشم این مسائل پیش میادبه نظرم ازاول آدم نبایدحتی بتبرادره خودش شریک بشه که بعداین مسایل پیش بیاد. البته این قضیه شراکت نبود درکل گفتم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
تازه خانوادشم پشتشن رفتن رضایت دادنننن! ینی من سکوت میکنم فقد اخه مگ میشه 

هردوتا بچشونن چی کار میتونن بکنن بیچاره ها!!

یکی که سوخت و پر پر شد یکی رو هم بفرستن بالای دار؟

الان که زنده اس بیشترین زجر رو خواهد کشید با دیدن ضجه های مادر با دیدن زندگی از هم پاشیده ی زن داداشش  با دیدن اینکه برادر زاده اش بی پدر بزرگ میشه با دیدن کمر شکسته ی پدرش و اینکه انگ قاتل خورد رو پیشونیش!!!

این که رضایت دادن برا ازادیش بدترین تنبیهی هست که درنظر گرفتن براش!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍