2777
2789
عنوان

بر‌ادر کشی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 130 پست
اتفاقا حرفای خانواده ی قاتل اصلا باهم یکی نیست باید از قبل هماهنگ حرفاشونو کلی دروغ گفتن😂

از کجا میدونی؟ تا وقتی خود آدم تو شرایط مشابه قرار نگرفته نباید قضاوت کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوتا بچشونن چی کار میتونن بکنن بیچاره ها!! یکی که سوخت و پر پر شد یکی رو هم بفرستن بالای دار؟ ال ...

خیلی خونسردن انگار قارچ زیر خاک کردن

طاهرا چون پسره طرف فامیل زنش بوده اینا زیاد دوستش نداشتن 

فقط بچش یتیم شد🥺

هردوتا بچشونن چی کار میتونن بکنن بیچاره ها!! یکی که سوخت و پر پر شد یکی رو هم بفرستن بالای دار؟ ال ...

بله قصاص خدایی میشه خودش من اصلا موافق اعدام نیستم ولی میذاشتن حداقل یه چهل روز بگذره بعد برن رضایت بدن ۷ اون خدابیامرز رفتن رضایت دادن😐

برادره که تو زندانه خودش ۴۰ درصد سوختگی داره پدر و مادر و اون یکی برا درشون هست

خدا به دل خونوادش صبر بده

یه جوون پرپر شد

یه بچه یتیم و یه زن بیوه شد

دل خونوادشون و به اتیش کشید خودشم بدبخت کرد 

ابروی خونوادشونم رفت

خداکمکشون کنه فقط

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خیلی خونسردن انگار قارچ زیر خاک کردن طاهرا چون پسره طرف فامیل زنش بوده اینا زیاد دوستش نداشتن  ...

عجب خانواده هایی پیدا میشن!

یعنی الان از برادر زاده هه خبری نیست؟!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
خیلی خونسردن انگار قارچ زیر خاک کردن طاهرا چون پسره طرف فامیل زنش بوده اینا زیاد دوستش نداشتن  ...

😔😔😔دلم آتیش میگیره واقعا منم میشناختمشون وقتی میرفتم رستورانشون واقعاا از توش انرژی مثبت میومد 

خدا به دل خونوادش صبر بده یه جوون پرپر شد یه بچه یتیم و یه زن بیوه شد دل خونوادشون و به اتیش کشید ...

خونوادش اصلا براشون مهم نیست اگه مهم بود به احترامه خونه پسرشون وایمیستادن حداقل تا چهل روز صبر میکردن رفتن رضایت دادن ینی چی انگار پشه مرده اوفففف

بله قصاص خدایی میشه خودش من اصلا موافق اعدام نیستم ولی میذاشتن حداقل یه چهل روز بگذره بعد برن رضایت ...

اره خب حرف شما هم درسته!

چی میشه گفت؟؟ ب نظرم این ایه ی قران بهترین جوابه در عمل اون ها:  وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍