2777
2789
عنوان

بر‌ادر کشی!!!

9460 بازدید | 130 پست

سلام بچه ها میخوام براتون یه جریانیو بگم 

یه جایی تو تهران توی سهوردی یه اقایی بوده که رستوران داشته اسمش مصطفی بوده 

شغل قبلیش میوه فروشی بوده و مغازه ی میوه فروشی به نام خودش بوده منتها وقتی که رستوران میزنه اونو میده دسته باباش باباشم به پسر کوچیکترش جواد میگه بیاد و اینجا کار کنه وقتی که کرونا پیش میاد مصطفی مجبور میشه تو کلی قرض و بدهی رستورانو تعطیل کنه و با خودش میگه من که این همه بدهی دارم برم تو مغازه ای که به نامه خودمه کار کنم جواد وقتی که میبینه اون رستوران داره و کلی کارش گرفته حسابی حسودی میکنه و وقتی به گوشش میرسه که مصطفی میخواد بیاد اونجا کار کنه بهش میگه اگه بیای اتیشت میزنم مصطفی که زنش خیلی میترسیده بهش میگه بابا ما دوتا برادریم حلش میکنیم و میره میوه فروشی که مالکتیش به نامه خودشه کار کنه وقتی میره اونجا میبینه کارگرا دارن کار میکنن میره پشت دخل میشینه که یهو جواد داداشش با بنزین میاد و میریزه روی مصطفی و آتیش میزندش وقتی که کامل نسوخته بوده یه باره دیگ بنزینو میریزه روی صورتش وقتی زنش میرسه دقیقه ی آخر مصطفی به زنش میگه حقه منو بگیر 

یه پسره سه ساله بی بابا میشه 

یه زن بیوه میشه

حالا خانواده ی قاتل رفتن رضایت دادن انگار ببخشید پشه مرده 

حیوون شرف داره واقعا انگار مصطفی بچشون نبود هه

اینارو باور نمیکنم گل 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه واقعیته میتونی سرچ کنی یا بری اینستا ببینی 😔 https://www.instagram.com/tv/B_eKe2gBSA2NE1 ...

اینستا منبع چاخانع خودش خواهرمن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اشتباه گفتی دعواشون میشه نکه پشت دخل نشسته باشه.دعواشون میشه بنزین رو خودشو برادر بزرگتر میریره آتیش میرنه برادره کامل میسوزه خودش ۲۰ درصد

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
اینستا منبع چاخانع خودش خواهرمن

واقعیه .سرچ کن مرگ صاحب رستوران ترازا.

البته داداشه بنزین هم رو خودش میریزه هم داداش بزرگه .دعوا داشتن میکردن نکه اون پشت دخل باشه 

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
اشتباه گفتی دعواشون میشه نکه پشت دخل نشسته باشه.دعواشون میشه بنزین رو خودشو برادر بزرگتر میریره آتیش ...

دعواشون که میشه پشت دخل دعواشون میشه ولی نه عزیزم رو خودش نمیریزه میخواد بره باره دوم بریزه رو خودشم میاد خودش اعتراف کرده من نمیدونم واقعا رضایتم دادن تازه از طرفه بچه ی سه ساله هم دادن