2777
2789
عنوان

بیاد ببینید شوهر دوستم مقصره یا نه

705 بازدید | 56 پست

بچه ها دوستم خونمونه .الان داشت گریه میکرد و درد ودل از من پرسید یعنی شوهرمم مقصر بوده .منم گفتم یه سایت تبادل نظر هست عنوان کنیم نظراتتون رو صریح بگید لطفا.بعدش هم بعد این جریانی که دوستم الان اینجا تعریف میکنه گوشی هر دوشون عوض شده و نوکیا معمولی دستشونه خاهش میکنم نظراتتون رو بگید آخر سر که تایپ کردم جوابتون میدم.داستان از زبان دوستم پست بعد👇👇👇

زودی لطفا

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و شوهرم یه سالی نشده که رفتیم زیر یک سقف من۱۷سالمه و شوهرمم متولد۷۶.نگید زود ازدواج کردید همدیگه رو خیلی دوست داشتیم.همه چی خوب بود تا اینکه یه روز شوهرم با دوستش برای کاری جایی میرفتن که تصادف خیلی بدی کرد و ماشین کامل چپ شده بود.خداروشکر شوهرم فقط چندتا خط وخش برداشته بود وجون سالم به در برد.البته بماند که هنوزم استخوان هاش درد میکنه.

شوهرم بعد تصادف بردیم خونه مادرش اون بنده خداها خیلی ترسیده بودن یعنی جونشون واسه شوهر من درمیره.خلاصه نشسته بودیم که دیدم شوهرم سرش تو گوشیه و لبخند میزنه من هم زرنگم و هم حساس.سریع پریدم پیشش .اونم چیزی ازم پنهان نکرد گوشیشو گرفتم دیدم داره با یه دختر چت میکنه.گویا شوهرم عکس تصادفش رو پست کرده بود دختره هم خیلی ترسیده بود و حالش رو پرسیده بود زیر پستش هم نظر گذاشته بود .

منم خونم به جوش اومد گفتم این کیه چرا جوابشو دادی.گفت دختر همسایمونه .منم از زبون شوهرم براش نوشتم دختره ی هرزه به من پیام نده .بعد اونم پرسید چرا گفتم هرزه مگه نمیگم پیام نده.دختره هم دیگه پیام نداد .منم یمدت گوشی شوهرمو دستم گرفتم خیالم که راحت شد که دیگه خبری نیست پسش دادم