2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 42 پست
میترسم دیرجنبیده باشم صیغه کرده باشش

ببین دو حالت داره

یا میخوای سرشو بکوبی به سقف و زندگی رو درست ادامه بدی

یا جداشی

تحت هر دو حالت صیغه ای بودن و نبودنش فرق نداره

شما ادمای بالغی هستید...از ادمای بالغم کمک بگیرید

از من به تو خواهرانه نصیحت به هیچ وجه سراغ مشاوره گرفتن از خانواده و دوستات نرو

اونا اول همه منافع جمعی و خانوادگی و ابروییو در نظر میگیرن بعد روان تو رو...تازه اگه بتونن مشاوره درست حسابی بدن

مطمئن باش تو اولین نفری نیستی که این اتفاق براش افتاده اخریم نخواهی بود

دنیام تموم نشده

خیلیا با کمک مشاور تونستن زندگیای خراب تر رو دوباره بسازن

غصه نخور دنبال راه حل درست برو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دو حالت داره یا میخوای سرشو بکوبی به سقف و زندگی رو درست ادامه بدی یا جداشی تحت هر دو حالت ص ...

مشاوره فقط میخادبا حرف ارومت کنه که من واقعا نمیتونم الان اروم باشم

مشاوره فقط میخادبا حرف ارومت کنه که من واقعا نمیتونم الان اروم باشم

این چه حرفیه

چرا واقعا باید یک نفر پول بگیره با حرف یکیو اروم کنه؟

کار مشاور راه حل دادنه

کمک به حل مشکله

شما دفعه اولته این اتفاق برات میوفته...ولی یه مشاور کار بلد روزی ۳ دفعه حداقل با ادمایی مثل شما برخورد میکنه

انواع و اقسام خیانت و زندگی رو دیده...میدونه چه حرفی میتونه زندگیتو نجات بده شوهرتو برگردونه تو خونه و چه حرفی میتونه خرابش کنه یه جوری که شوهرت دست زن دومشو بگیره بیاره تو خونه ور دلت بگه بشین کلفتیشو بکن!من دیدم که میگم خانوم.طلاقو همه بلدن...ولی تویی که میخوای زندگیتو بسازی باید یه بلد راه دستتو بگیره

این چه حرفیه چرا واقعا باید یک نفر پول بگیره با حرف یکیو اروم کنه؟ کار مشاور راه حل دادنه کمک به ...

من میخام الان بدونم چیکارکنم قبله اینکه شوهرم به زنه خبربده بگه میخام زنگ بزنم بهش ببینم این رابطه چن وقتس وتا چه حده.چون شوهذم میگه صدای من نیس میخام بهش ثابت کنم

من میخام الان بدونم چیکارکنم قبله اینکه شوهرم به زنه خبربده بگه میخام زنگ بزنم بهش ببینم این رابطه چ ...

شما از الان داری راه خودتو پیش میگیری...حالا فرض کن ثابت کردی...اون لحظه که تو چشمات نگاه میکنه میگه کردم که کردم چیکار میخوای بکنی؟

الان یکم حیا به خرج داده یه بار گفته کردم یه بار گفته نکردم...این نشونه خوبیه

با این پلیس بازیا همون یذره حیا رو هم توش به گند میکشی

شما از الان داری راه خودتو پیش میگیری...حالا فرض کن ثابت کردی...اون لحظه که تو چشمات نگاه میکنه میگه ...

اخه چیکارکنم راستش مشاوره بت یه جلسه مشکل منوحل نمیکنه منم شزایطشوندارم برم.درضمن من بدم میاداز زندگیایی که مرد زنودوس نداره فقط ترسه از ابرویا مهریه میمونه ولی خیانت میکنه که زنه بزاره بره ولی زن همچنان پافشاری کنه.میخام روراس باشه