2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 42 پست
میخوای مسئله رو حل کنی یا صورت مسئله؟ با وجود همچین حرفی که بهت زده هنوزم باااش زیر ی سقفی؟ دیگه ب ...

اهله تهمت زدنه همش میگه تواگه ابروی منوببری میرم به سوهرخاهرات میگم که خراب بوده منم تلافی کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهله تهمت زدنه همش میگه تواگه ابروی منوببری میرم به سوهرخاهرات میگم که خراب بوده منم تلافی کردم

مدرک ازش جمع کن

گور پدر همچین اشغالی که به ناموسشم رحم نداره اصلا چطور تاحالا تحملش کردی

به خاطر فکر چندتا بدتر ازخودش موندی داری خواری میکشی؟

باسن لق اونام شد به فکر خودت باش 

مدرک جمع کن ازش مهرتو بگیر جا پاتم بذار رو جفت شونه هاش مرتیکه رو

اين مسئله دو رو داره يك رو اينه كه ميخواى بمونى سر زندگيت يك رو اينه كه ميخواى جدا بشى اگه نظرت ر ...

من نمیخام جداشم چون شرایطشوندارم فکرکردم بهش بگم میترسه ئلی دیدم پروترازاین حرفاس.باوکیل مشورت کنم بهتره؟

جفتم اگه صیغه ای بگوبی سروصدامیرم یه بعرمیگه خیالاطی شدی یه بارمیگه فک کن اره

اصلااسم رفتن نیارکه روش بازبشه. اتفاقابگوزندگیمودوست دارم واگه خیالات باشه که هیچ اگه واقعیت باشه توبگوچکارکنم؟اول بگیرش به حرف باسیاست.اگه حقیقت داشت اونموقع بازم بگومن سرجام هستم زندگیمومیخوام توببین بایدچکارکنی. ببخشمت وتمومش کنی یانه ادامه بدی وتکلیفت روروشن کنی. بعضی آقایون این لحظه ازترس محکوم شدن توخانواده وفامیل جامیزنن وادامه نمیدن. بنظرمن چراهمیشه تواین مواردخانم بایدکوتاه بیادوبسوزه یاول کن بره. اگه میتونی این حرفهاش روضبط کن.

خانوم قبل هر اقدام کورکورانه و خاله زنکی که بد تر به بی ابرویی و لجبازی منتهی بشه بلند شو برو هم با یه وکیل هم با یه روانشناس صبحت کن

وکیل برای این که کمکت کنه بتونی قانونی مدرک جمع کنی و یا جدا شی یا زندگیتو دستت بگیری

مشاور برای این که بتونی حل کنی راحت مشکلتو

بهت راه حل میدن درست حرف بکشی...انتخاب درستی کنی

با حرفای خاله خان باجیای اینجا فقط زندگیتو به گند میکشی

راستش دخترم دانشجویه یکی دیگ سه ساله شرایطشوندارم

دوستان راهنمایی خوبی کردن شما راه مذاکره رو باید پیش بگیری . اما به معنی پذیرش ظلم نیست . باید دید بقیه برای مذاکره چی پیشنهاد میدن ولی همه میگن مشاور . هرچند مشاور خوب خودش یه ماجراست .