2777
2789
قضیه چیه ؟ من کلا بیخبرم

هیچی این سهامای عدالت غیر قابل فروش بود 

ولی انگار گفتن که ازاد بشه 

حالا میتونی بری تو سایتش خودت مالکیتش رو بگیری یا نری و همچنان تو مالکیت دولت باشه 

هممون رو بورسی کردن🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا راسته یعنی قراره پولدار بشییییییییم😐یارانمم بزارم روش به همه ی ارزو هام میرسم خدایا مررررررسی ...

😂😂

معیشتی رو یادت رفت 

من میخوام پولام رو جمع کنم یه پراید مدل ۸۰ بگیرم 😂

چرا سهام بعضیا یک تومنه؟

اون موقع که اوایل سهام عدالت اومده بود گفته بودن به همه سهام با ارزش حدودی 500هزار تعلق میگیره ولی سهدم 1تومنی هم هست که هرکس دوسداره حدودا 500هزار پرداخت کنه تا سهامش بشه 1تومنی.

حالا این وسط دوگروه سهامشون شد 1تومنی.یکی اونایی که 500هزار اضافه ریختن و یکی دودهک پایین جامعه بودن که دولت خودش از خزانه خودش سهام 1تومنی داد بهشون.

اونایی ک سهام 500تومنی دارن یعنی جزو دودهک پایین نبودن و اون موقع هم 500 تومن نریختن ب حساب دولت که سهامشون اضافه بشه.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
😂😂 معیشتی رو یادت رفت  من میخوام پولام رو جمع کنم یه پراید مدل ۸۰ بگیرم 😂

اوووووه نگو نگو منو ایییییین همه خوشبختی محاله😃😃😃

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
ممنون

فدات عزیزم

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
من دقیق بهت میگم سهام 500تومنی و حدودا 5و نیم میلیون  سهام 1تومنی و حدودا 11 میلیون

برا من همون اول که ثبتنام کردم رو برگه زده بود یه تومنی تو سایتش زده ارزش ۴۲۵ یعنی خوردن نصفشو

کاربر سال ۹۴ بودم کرونای لعنتی ترکوندم😪😪
😂😂 معیشتی رو یادت رفت  من میخوام پولام رو جمع کنم یه پراید مدل ۸۰ بگیرم 😂

پراید که دارن روزی پنج تومن میکشن روش از اونورم از اپشنای نانازش کم میکنن تا اون موقع که معیشتی و یارانه وسهام به دست ما برسه پراید صد میلیونو رد کرده😕ولی ما همچنااااان دوام می اوریم😬✋

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
من دقیق بهت میگم سهام 500تومنی و حدودا 5و نیم میلیون  سهام 1تومنی و حدودا 11 میلیون

میشه بگین جریان سهام عدالت چیه؟

فروش چی؟

چیکار باید کرد؟

مدارک چی میخواد؟

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉