2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

من دست چپم از گردن تا پایین بی حد درد میکنه موقعی که عصبی میشم خیلی بدتر ی موقع هایی قفسه سینم درد میگیره دو سه بارم شده قلبم ی جوری درد گرفته که حس کردم نفسم گرفته

مشاوره هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم . کاربر سال ۹۷ 

مامانم

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
من دست چپم از گردن تا پایین بی حد درد میکنه موقعی که عصبی میشم خیلی بدتر ی موقع هایی قفسه سینم درد م ...

منم همینجور میشم رفتم اکو قلب فهمیدم مادرزادی نارسایی دارم

قرص متورال داد گفت موقع درد بخور

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
میشه بگی چجوریه . یعنی چی

افتادگی دریچه میترال قلب 

مشکل خاصی ایجاد نمیکنه فقط ورزش سنگین و استرس و اینچیزا نباید داشته باشی 

اگه خیلی رعایت نکنی ممکنه مجبور بشی عمل پیوند دریجه قلب انجام بدی مامان بزرگ من اینجوری شد محبور شد پیوند دریچه انجام بده

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️
منم همینجور میشم رفتم اکو قلب فهمیدم مادرزادی نارسایی دارم قرص متورال داد گفت موقع درد بخور

مشکل ساز نیست؟

افتادگی دریچه میترال قلب  مشکل خاصی ایجاد نمیکنه فقط ورزش سنگین و استرس و اینچیزا نباید داشته ...

علائمتون مثل مال من بود ؟