2777
2789
عنوان

اشتباه کردم اکسمو خراب کردم 😔

232 بازدید | 15 پست

بچه ها من با کسی تو رابطه بودم که خیلی دوسش داشتم و اونم دوسم داشت اما نه در حد من

خلاصه خیلییی خوب بود اما این آخریا حس کردم به خانوما سن بالا تمایل داره ( مثلا دیدم میگفت شما که کسی نیست نیاز جنسی مادرتو برطرف کنه خودم از لحاظ نیاز جنسی هواشو دارم به عنوان دوماد مادر و دخترو باهم و بعد میگفت شوخی کردم توروقران به دل نگیر و این حرفا ) یا یک بار گفت از میلف ( خانوما سن بالا)خوشم میاد

خلاصه ولی خیلی دست و دل باز بود خیلی مهربون و با غیرت و با جنم بود ولی سر همین یه مورد کات کردم و چون حس میکردم شاید من دارم تند میرم از کسایی که میدونستن جریانو مثلا دختر خالم اینا بهشون توضیح دادم اینارو گفته تا راهنماییم کنن و بعد جدا شدم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگم اشتباه کردم به بقیه هم توضیح دادم تا راهنماییم کنن و خرابش کردم پیش بقیه

ولش کن بابا

اسمشو میاری باید تف کنی

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

چرا پشیمونی ؟بهترین کارو کردی

این چ شوخی بوده ک میکرده ک تو و مامانت ؟ اصن شوخی نیس اولا توهینه

بعدشم همچین آدمی غیرت نداره ک همچین حرفی زده

این علاقشم به خاطر دیدن فیلمای پورنه ک زیادی رو علایقش تاثیر داشته

یه آدم خوب هنوز نیمده تو زندگیت ک دل تنگ این یارو شدی

🪴🌱همه بهانه ها دروغ‌اند هر که بخواهد می‌تواند…

با این حرفش بدنم یخ کرد

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

اسی هم بی غیرته طرف گفته مادرتو.... اسیم پشیمونه ازینکه کات کردن😂😂😂

نه پشیمون از کات کردن نیستم میگم پشیمونم پیش بقیه خرابش کردم وگرنه که من دارم ازدواج میکنم با کسی دیگ

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792