2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ولی کلا یهویی اومده یهویی میره ولی یه جا نوشته بود تا اهر اردیبهشت

نه بابا معاون وزیر بهداشت گفت پاییز خطرناکترم هست. با سرماخوردگی و آنفولانزا قاطی میشه

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
کدوم

زمان پایان کرونا در ایران و جهان پیش‌بینی شد

🔹محققان دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور(SUTD)در تحقیقی جدید با استفاده از هوش مصنوعی اطلاعات مربوط به پاندمی کووید۱۹ در سراسر جهان را تحلیل و زمان احتمالی پایان یافتن شیوع کووید ۱۹ در کشورهای مختلف جهان را پیش بینی کرده‌اند.
🔹طبق اطلاعات بروزرسانی شده در ۲۸ آوریل(۹ اردیبهشت) در این تحقیق،  پیش‌بینی می‌شود تا ۱۷ می (۲۸ اردیبهشت) ۲۰۲۰ میلادی ۹۷ درصد شیوع کووید ۱۹ در ایران پایان یابد.
🔹 همچنین تا حدود ۲۸ سپتامبر (۷ مهر) سال جاری میلادی شیوع این بیماری به طور ۱۰۰ درصد پایان می‌یابد./جام جم
@AkhbareFori

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
😐😐😐 آره یهویی به صورته خودجوش پامیشه میره از ایران

وااای خدا ، تصورش کردم پاشه دست تموم بچه و نوه و نتیجه و ندیده و نبیره و ... هاشو بگیره و بره 

خدا جون به بزرگیت قسمت میدم نزار آرزوم آرزو بمونه 😢😢😢 
وااای خدا ، تصورش کردم پاشه دست تموم بچه و نوه و نتیجه و ندیده و نبیره و ... هاشو بگیره و بره 

😂😂😂😂 خب دیگه ما زحمت و کم میکنیم خوبی بدی دیدین حلال کنید 👋👋👋🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
الان دیگه تا هفته ی دیگه از هر صد تا تاپیک نود و هفت تاش اینه که راسته میگن کرونا داره میره 😰😰😰

میدونی چرا پرسیدم اخه میخوان کنکور هارو برگزار کنن میدونی اون وقت چه فاجعه ایی میشه

😂😂😂😂 خب دیگه ما زحمت و کم میکنیم خوبی بدی دیدین حلال کنید 👋👋👋🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

ای وای شما کدومی ؟ ندیده ای نبیره ای نکنه خود کرونای بزرگی 😂😂😂😂 

میدونی چرا پرسیدم اخه میخوان کنکور هارو برگزار کنن میدونی اون وقت چه فاجعه ایی میشه

آره گلم شوخی بود به دل نگیر ، منم خودم داداشم امسال کنکور داره و خیلی استرس دارم