2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی کلا یهویی اومده یهویی میره ولی یه جا نوشته بود تا اهر اردیبهشت

نه بابا معاون وزیر بهداشت گفت پاییز خطرناکترم هست. با سرماخوردگی و آنفولانزا قاطی میشه

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
کدوم

زمان پایان کرونا در ایران و جهان پیش‌بینی شد

🔹محققان دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور(SUTD)در تحقیقی جدید با استفاده از هوش مصنوعی اطلاعات مربوط به پاندمی کووید۱۹ در سراسر جهان را تحلیل و زمان احتمالی پایان یافتن شیوع کووید ۱۹ در کشورهای مختلف جهان را پیش بینی کرده‌اند.
🔹طبق اطلاعات بروزرسانی شده در ۲۸ آوریل(۹ اردیبهشت) در این تحقیق،  پیش‌بینی می‌شود تا ۱۷ می (۲۸ اردیبهشت) ۲۰۲۰ میلادی ۹۷ درصد شیوع کووید ۱۹ در ایران پایان یابد.
🔹 همچنین تا حدود ۲۸ سپتامبر (۷ مهر) سال جاری میلادی شیوع این بیماری به طور ۱۰۰ درصد پایان می‌یابد./جام جم
@AkhbareFori

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
😐😐😐 آره یهویی به صورته خودجوش پامیشه میره از ایران

وااای خدا ، تصورش کردم پاشه دست تموم بچه و نوه و نتیجه و ندیده و نبیره و ... هاشو بگیره و بره 

خدا جون به بزرگیت قسمت میدم نزار آرزوم آرزو بمونه 😢😢😢 
وااای خدا ، تصورش کردم پاشه دست تموم بچه و نوه و نتیجه و ندیده و نبیره و ... هاشو بگیره و بره 

😂😂😂😂 خب دیگه ما زحمت و کم میکنیم خوبی بدی دیدین حلال کنید 👋👋👋🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
الان دیگه تا هفته ی دیگه از هر صد تا تاپیک نود و هفت تاش اینه که راسته میگن کرونا داره میره 😰😰😰

میدونی چرا پرسیدم اخه میخوان کنکور هارو برگزار کنن میدونی اون وقت چه فاجعه ایی میشه

😂😂😂😂 خب دیگه ما زحمت و کم میکنیم خوبی بدی دیدین حلال کنید 👋👋👋🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

ای وای شما کدومی ؟ ندیده ای نبیره ای نکنه خود کرونای بزرگی 😂😂😂😂 

میدونی چرا پرسیدم اخه میخوان کنکور هارو برگزار کنن میدونی اون وقت چه فاجعه ایی میشه

آره گلم شوخی بود به دل نگیر ، منم خودم داداشم امسال کنکور داره و خیلی استرس دارم